Rechthoekig vloerkleed kopen? Bekijk alle vloerkleden

Laden...

Rechthoekig vloerkleed

De meest voorkomende vorm vloerkleed is de rechthoek. Dat is ook niet gek, want een rechthoekig kleed accentueert elke ruimte waarin je het plaatst. In de collectie van Carpetright vind je diverse rechthoekige vloerkleden. Ontdek de volledige collectie en kies jouw favoriet.

22 van 52 producten

Pagina
per pagina
 1. POOBEL
  POOBEL
  Kleur
   369.00per stuk
  Bekijk meer >
 2. SHAGGY DELUXE
  SHAGGY DELUXE
  Kleuren
   69.00per stuk
  Bekijk meer >
 3. ELYSEE
  ELYSEE
  Kleuren
   139.00per stuk
  Bekijk meer >
 4. ROYAL IBIZA
  ROYAL IBIZA
  Kleuren
   999.00per stuk
  Bekijk meer >
 5. GALAXY
  GALAXY
  Kleuren
   65.00per stuk
  Bekijk meer >
 6. AGADIR
  AGADIR
  Kleuren
   74.99per stuk
  Bekijk meer >
 7. CLOUD
  CLOUD
  Kleuren
   89.00per stuk
  Bekijk meer >
 8. KALIF
  KALIF
  Kleuren
   59.00per stuk
  Bekijk meer >
 9. KALAHARI
  KALAHARI
  Kleuren
   55.00per stuk
  Bekijk meer >
 10. RIVA
  RIVA
  Kleuren
   349.00per stuk
  Bekijk meer >
 11. LUCCA
  LUCCA
  Kleur
   339.00per stuk
  Bekijk meer >
 12. PLUSH
  PLUSH
  Kleuren
   65.00per stuk
  Bekijk meer >
 13. CENDRE
  CENDRE
  Kleuren
   395.00per stuk
  Bekijk meer >
 14. KUMPUR
  KUMPUR
  Kleuren
   309.00per stuk
  Bekijk meer >
 15. KALLERI
  KALLERI
  Kleuren
   309.00per stuk
  Bekijk meer >
 16. ROYAL VELVET
  ROYAL VELVET
  Kleuren
   125.00per stuk
  Bekijk meer >
 17. PORTOFINO
  PORTOFINO
  Kleuren
   205.00per stuk
  Bekijk meer >
 18. HOPPE
  HOPPE
  Kleur
   369.00per stuk
  Bekijk meer >
 19. HERO
  HERO
  Kleuren
   479.00per stuk
  Bekijk meer >
 20. KASPAR
  KASPAR
  Kleur
   339.00per stuk
  Bekijk meer >
 21. AZARA
  AZARA
  Kleur
   335.00per stuk
  Bekijk meer >
 22. BARDIN
  BARDIN
  Kleur
   339.00per stuk
  Bekijk meer >

22 van 52 producten

Pagina
per pagina

Rechthoekige vloerkleden in elk formaat

Ieder interieur is anders en elk huis heeft een andere indeling. Daarom is het belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over het formaat van jouw nieuwe rechthoekige vloerkleed. Na aanschaf wil je er natuurlijk niet achter komen dat het tapijt nét te groot of te klein is. Tip: leg eerst thuis kranten neer of plak tape in het formaat dat je graag wilt hebben om te kijken welke afmeting jouw interieur het mooiste tot zijn recht laat komen. Bij Carpetright heb je de keuze uit verschillende formaten. Van kleine rechthoekige vloerkleden van 60x90 cm, midden maten van 140x200 of 160x230 tot grote vloerkleden van afmetingen tot maar liefst 200x290 en 280x370. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Rechthoekige vloerkleden in alle kleuren en stijlen

Wanneer je een vloerkleed toevoegt aan je interieur geeft dit de ruimte niet alleen een sfeervolle uitstraling, het is ook een gemakkelijke en snelle manier om een nieuwe look te creëren. Kies voor een opvallend rechthoekig vloerkleed met een vintage print, modern dessin of felle kleur om het dé blikvanger in de kamer te maken. Wil je juist een ingetogen of basic look realiseren? Dan vind je in ons assortiment ook diverse rechthoekige kleden in rustige tinten zoals beige vloerkleden, bruin, grijs, zwart en wit. Extra fijn: deze kleuren zijn gemakkelijke te combineren met diverse woonstijlen.

Geschikt voor elke ruimte

Zoals al eerder is genoemd is een rechthoekig vloerkleed een waardevolle toevoeging aan iedere ruimte. Maar behalve de standaard plekken zoals in de woon-, eet- en slaapkamer zijn er nog veel meer ruimtes waar een rechthoekig tapijt prachtig staat. Wat dacht je van een smallere variant in de hal of gang? Hiermee realiseer je een loper effect, zo voelen gasten zich meteen welkom als ze binnenkomen. Heb je ook gedacht aan een rechthoekig buitenkleed? Ideaal voor onder jouw overkapping, overdekte terras of op het balkon. Tip: om de levensduur van jouw vloerkleed te verhogen kun je het kleed af en toe draaien, zo voorkom je dat de plekken die het meest belopen worden snel slijten.

Kies het juiste materiaal

Behalve een mooie uitstraling moet een rechthoekig vloerkleed natuurlijk nog meer functionaliteiten hebben. Waaraan het tapijt precies moet voldoen is afhankelijk van jouw woonsituatie. Ben je op zoek naar een vloerkleed dat lekker licht en luchtig is en makkelijk te reinigen? Kies dan voor een wollen vloerkleed of polypropyleen kleed. Als je huisdieren hebt of jonge kinderen is een rechthoekig laagpolig vloerkleed de ideale keuze. Hier kunnen geen haren in blijven hangen en ook dit soort kleden zijn gemakkelijk schoon te maken. Voor een knusse uitstraling en altijd lekker warme voeten ga je voor een hoogpolig vloerkleed. Wat jouw wensen ook zijn, dankzij het ruime aanbod bij Carpetright vind je vast en zeker het rechthoekige tapijt dat perfect past bij jouw interieur.

Rechthoekig vloerkleed online bestellen

Ben je op zoek naar een rechthoekig vloerkleed? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via onze webshop. Voor de bezorging heb je twee opties: laat jouw nieuwe tapijt thuis bezorgen of kies voor de Click&Collect optie bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt. Goed om te weten: je krijgt minimaal 5 jaar garantie op onze rechthoekige vloerkleden en hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen gratis te retourneren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Huidige filters
 1. Vorm Rechthoek Verwijder dit artikel
Naar boven