Industrieel vloerkleed kopen? Ontdek ons aanbod

Laden...

Industriële vloerkleden

Bij een industriële woonstijl hoort natuurlijk ook een passend, stoer vloerkleed om jouw interieur compleet te maken. Van een vintage design tot chique industriële vloerkleden in diverse formaten en vormen, de keuze is reuze! Dit is allemaal te vinden binnen de collectie van Carpetright.

24 van 115 producten

Pagina
per pagina

24 van 115 producten

Pagina
per pagina

Wat is een industriële woonstijl?

Een industrieel interieur is tegenwoordig heel populair, maar wat houdt dit nu precies in? Een industriële woonstijl is een stijl die aan een fabriek doet denken. Kenmerkend hiervoor is een betonnen of bakstenen muur en veelal vintage meubels. Andere gebruikelijke materialen die terugkomen in het interieur zijn staal, metaal en hout. De herkomst van de industriële woonstijl is New York. Het is ontstaan doordat er appartementen werden gebouwd in leegstaande fabrieksgebouwen. Deze appartementen werden lofts genoemd en de materialen die nog steeds veel terugkomen in de woonstijl zijn te herleiden naar de beschikbare materialen in deze fabrieken. Een industrieel vloerkleed is vanwege het gebruik van neutrale kleuren makkelijk te combineren met andere stijlen. Het gaat bijvoorbeeld leuk samen met een moderne woonstijl.

Een industrieel vloerkleed om je interieur compleet te maken

Binnen deze stijl passen veel verschillende vormen, kleuren en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een rustige basis met een grijs industrieel vloerkleed, zwart, wit of taupe vloerkleed. Maar ook kleurcombinaties metbruin,groen ofgeel staan heel mooi in een industrieel interieur. Om je vloerkleed helemaal passend te maken en af te stemmen op de beschikbare ruimte is het ook erg belangrijk dat je rekening houdt met de grootte van het vloerkleed is en hoeveel het van de ruimte in beslag neemt. Heb je veel hoeken in de ruimte? Dan is een industrieel rond vloerkleed een speelse toevoeging voor meer balans in jouw interieur.

Een industrieel vloerkleed in iedere ruimte

Vloerkleden voegen sfeer en warmte toe aan het interieur en ze worden ingezet in verschillende ruimtes van het huis. Je kunt bijvoorbeeld een vloerkleed onder een eettafel leggen om een verbinding te creëren tussen de stoelen en de tafel. Een industrieel vloerkleed kan sfeer toevoegen aan je woonkamer. Daarnaast zorgt het ervoor dat de meubels in je zithoek met elkaar verbonden zijn. Ook passen industriële vloerkleden goed in de slaapkamer of hal als extra sfeermaker.

Hulp bij het kopen van een passend vloerkleed?

Is de zoektocht naar een nieuw industrieel vloerkleed nog niet gelukt? Geen zorgen! De specialisten van Carpetright staan in iedere vestiging voor je klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies. Tijdens een adviesgesprek worden al jouw wensen met betrekking tot een nieuw industrieel kleed besproken en gaan jullie samen op zoek naar het perfecte exemplaar dat matcht met jouw voorkeuren. Als je al een vloerkleed hebt gevonden wat past binnen jouw industriële woonstijl kun je deze natuurlijk ook direct bestellen in de webshop. Je kunt bij Carpetright altijd binnen 14 dagen je vloerkleed gratis retourneren en daarnaast ontvang je altijd minimaal 5 jaar garantie.

Huidige filters
  1. style Industrieel Verwijder dit artikel
Naar boven