Groen vloerkleed kopen? Alle vloerkleden online

Laden...

Ontdek de wereld van groene vloerkleden

Bij het kiezen van een nieuw tapijt ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Van een vloerkleed kun je jaren genieten en dan is het wel zo fijn als dat een karpet is waar je blij van wordt. Het uitzoeken van een nieuw vloerkleed is misschien niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt. In de webshop van Carpetright vind je een ongelooflijk uitgebreid assortiment. Van ronde vloerkleden tot wollen vloerkleden en van hoogpolige karpetten tot vintage vloerkleden. Kortom, vloerkleden die gemaakt zijn van de meest uiteenlopende materialen. Daarnaast speelt de kleur natuurlijk een belangrijke rol. De kleur loopt eigenlijk hand in hand met het materiaal en samen zorgen ze ervoor dat een vloerkleed wel of juist niet bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groen vloerkleed?

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina

Groen, groener groenst

De wereld van kleuren is bijzonder groot en dat heeft als voordeel dat er veel te kiezen is. Aan de andere kant zijn er zoveel opties dat de mogelijkheid bestaat dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We helpen je graag om de juiste keuze te maken en hebben daarvoor alle informatie over onze groene vloerkleden voor je verzameld. Dat begint al met de pure kleur groen.

Je weet ongetwijfeld dat er veel meer soorten groen zijn dan alleen standaard groen. Maar hoe bepaal je nu of een bepaalde variant van groen bij je past? Mintgroen, donker groen, olijfgroen en ga zo maar door. Dit zijn populaire kleuren die wellicht goed matchen bij de rest van jouw inrichting, maar hoe weet je dat nu zeker? De inrichting speelt hierbij een grote rol. Heb je al enkele groene elementen in de woonkamer? Dan is de kans aanwezig dat een groen tapijt het geheel zeker niet verstoort.

Tip: denk ook aan het licht. Licht doet ontzettend veel met een kleur. Een vloerkleed dat vrijwel de gehele dag wordt beschenen door de zon via het raam zal anders ogen dan een groen tapijt in de hoek van de slaapkamer waar nauwelijks licht bij kan. Probeer hieraan te denken als je de knoop door gaat hakken.

Denk aan het materiaal en de vorm

Zoals je hebt kunnen lezen spelen licht en de verschillende varianten van groen een grote rol bij het uitkiezen van een nieuw tapijt. Naast deze twee elementen zijn er nog een aantal factoren die belangrijk zijn als je op zoek gaat naar een nieuw vloerkleed. Dit zijn bijvoorbeeld de vorm en het materiaal van het kleed. Deze twee elementen zijn nauw verbonden met de kleur en vormen samen een geheel.

Qua materiaal denk je wellicht aan een hoogpolig tapijt? Ook dat heeft invloed op de kleur. Een hoogpolig tapijt met relatief lange draden oogt nu eenmaal anders dan een strak laagpolig vloerkleed. In combinatie met lichtinval kun je dus verschillende effecten creëren. Tot slot is er nog de vorm van het nieuwe tapijt. Wordt het een standaard rechthoekig groen tapijt of kies je wellicht voor een opvallend rond mint groen vloerkleed? Probeer hier ook de balans van de ruimte in de gaten te houden. Een rond vloerkleed met een diameter van 3 meter kan bijvoorbeeld raar ogen als er een klein vierkant tafeltje op staat.

Meer weten? Kom vrijblijvend langs voor advies!

Speel jij met de gedachte om een groen vloerkleed te kopen, maar heb je wel nog enkele vragen waarvan de antwoorden je zouden helpen bij het maken van de juiste keuze? Het is dan goed om te weten dat je bij ons langs kunt komen voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem even contact op met de klantenservice van Carpetright en plan zelf een moment in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Samen met jou gaan we dan bekijken welke opties er allemaal zijn en welke vloerkleden jouw ruimte compleet kunnen maken. Kortom, we helpen je graag verder!

Huidige filters
  1. Kleur Groen Verwijder dit artikel
Naar boven