Vloerkleed 240x340 cm kopen? Ontdek de collectie

Laden...

Vloerkleden 240x340

Wil jij jouw interieur voorzien van een groot formaat vloerkleed? Dan is een vloerkleed 240x340 een perfecte keuze. Of je hem nu in de hal wilt hebben als eyecatcher bij binnenkomst, onder de bank in de woonkamer als sfeermaker of in de slaapkamer. Een groot kleed maakt de ruimte compleet. Bekijk de collectie van Carpetright met vloerkleden 240x340 in talloze kleuren, materialen en stijlen. Kies jouw favoriet!

19 producten

per pagina

19 producten

per pagina

Vloerkleed in maat 240x340 cm

Met een 240x340 vloerkleed is er één ding zeker, hij is niet te missen in de ruimte! Dat maakt dit formaat kleed dan ook een ideale manier om een bepaalde look te creëren. Ga voor lekker opvallend met een bohemian vloerkleed, patchwork vloerkleed of perzisch kleed. Liever een rustigere uitstraling? Kies dan voor aardetinten zoals een beige vloerkleed, zwart, taupe of een crèmekleurig vloerkleed. Dit soort kleuren zijn ook eenvoudig te combineren met andere kleuren in jouw interieur. Kun je niet kiezen voor een bepaalde kleur? Bekijk dan onze collectie multicolor vloerkleden voor een kleurrijke sfeermaker.

Voordelen van een groot vloerkleed

Met een vloerkleed van 240x340 in de ruimte kun je eenvoudig een bepaalde sfeer creëren. Maar dat is niet het enige voordeel aan een groot kleed toevoegen aan jouw interieur. Een vloerkleed zorgt namelijk ook voor de nodige geluidsdemping, handig als je in een appartement woont voor de onderburen maar ook voor grote ruimtes voorkomt dit een hol geluid. Daarnaast kan je het gebruiken als fijne basis voor de rest van het interieur of juist als echte blikvanger. Heb je ook weleens gedacht aan een 240x340 buitenkleed? Een ideale manier om jouw overdekte terras te voorzien van een sfeervolle, nieuwe look!

Kies het juiste materiaal

Behalve een mooie uitstraling zijn er meer factoren waar je op moet letten bij het uitzoeken van een nieuw 240x340 tapijt, zoals het materiaal. Welk materiaal het beste bij jouw interieur past, is afhankelijk van jouw woonsituatie. Heb je bijvoorbeeld een stel rondrennende kids, huisdieren of wil je een kleed dat eenvoudig is schoon te maken? Kies dan voor een laagpolig vloerkleed met bijvoorbeeld katoen of polypropyleen. Voor een warme en knusse uitstraling is een hoogpolig vloerkleed een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een wollen vloerkleed of polyester kleed voor onder de eettafel of in de slaapkamer. Dankzij de ruime keuze in materialen zit er vast en zeker een 240x340 vloerkleed tussen dat perfect past bij jouw interieur.

Vloerkleed 240x340 op maat

Kun jij ondanks de ruime keuze toch geen vloerkleed vinden dat helemaal aansluit bij jouw wensen? Geen zorgen! Bij Carpetright is het ook mogelijk om een 240x340 vloerkleed op maat te laten maken. Van bijna alle tapijtsoorten in ons assortiment kan ook een vloerkleed gemaakt worden. Kies jouw favoriete kleur(en), de gewenste afmeting, in dit geval dus 240x230 cm en selecteer een mooie afwerking. Bijvoorbeeld een omgevouwen rand of een leren of linnen band. Kortom: in een paar simpele stappen stel jij een uniek vloerkleed samen.

Meer vloerkleed inspiratie? Bezoek één van onze winkels!

Als je jouw nieuwe 240x340 vloerkleed hebt gevonden kun je deze vervolgens eenvoudig online bestellen via onze webshop. Ben je er toch nog niet helemaal uit? Kom dan langs bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt. Zo kun je onze uitgebreide collectie vloerkleden in het echt bekijken. Bovendien staan onze vloerkleed experts voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij jouw zoektocht naar het perfecte 240x340 tapijt. Goed om te weten: op alle vloerkleden van Carpetright ontvang je minimaal 5 jaar garantie en je kunt altijd binnen 14 dagen gratis retourneren.

Huidige filters
  1. Afmeting 240X340 Verwijder dit artikel
Naar boven