Plak PVC vloer kopen? Ontdek de mogelijkheden

Laden...

Plak PVC vloer

Een plak PVC vloer is een goede keuze als je op zoek bent naar een vloer waar je jaren van kunt genieten zonder dat je daarvoor te diep in de portemonnee hoeft te tasten.

23 van 216 producten

Pagina
per pagina

23 van 216 producten

Pagina
per pagina

Koop je prachtige plak PVC vloer bij Carpetright

Het kiezen van een vloer is niet altijd even gemakkelijk. We staan daarom graag voor je klaar om je te voorzien van advies en natuurlijk met een enorm uitgebreid assortiment. Zo is plak PVC één van de mogelijkheden die je hebt als je een nieuwe vloer gaat leggen. Maar wat is plak PVC precies en wat zijn de grootste voordelen? Lees snel verder en ontdek alles over plak PVC.

Wat is plak PVC?

Dit is de vraag waar het natuurlijk allemaal mee begint. Om te weten te komen of een bepaalde vloer echt bij je past, is het wel zo fijn als je precies weet wat een specifieke vloersoort je te bieden heeft. Zoals de naam al weggeeft is plak PVC een variant van een PVC vloer. Binnen de wereld van de PVC vloeren vinden we twee grote groepen: plak PVC en klik PVC.

Het grote verschil zit hem in de manier waarop de vloer bij je thuis wordt gelegd. De klik PVC vloer wordt net als laminaat aan elkaar gelegd, of als het ware geklikt, terwijl plak PVC op een egale, meestal betonnen, vloer wordt gelijmd. De plak PVC vloer is daardoor uitermate geschikt voor ruimtes waarin zonlicht vrij spel heeft. Daarnaast is plak PVC geschikt om door te leggen in andere ruimtes, terwijl dit bij klik PVC niet het geval is.

Voordelen

Als je overweegt om een vloer aan te schaffen, weeg je vaak de verschillende voordelen tegen elkaar af. Een plak PVC vloer heeft veel voordelen voor je in petto waardoor de kans groot is dat deze vloer aansluit op jouw wensen. De PVC plakvloer is bijvoorbeeld een goede match met vloerverwarming. Dat houdt in dat de warmte van de vloerverwarming zich makkelijk naar het oppervlak weet te banen en dat je daardoor dus optimaal geniet van die warmte.

Daarnaast is PVC makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het schoonmaken kost je bijvoorbeeld veel minder tijd dan het reinigen van een hoogpolig vloerkleed. Deze vloer brengt zodoende gemak met zich mee en is dus ook een prima optie als je kinderen rond hebt lopen.

De PVC vloeren worden steeds populairder en dat betekent dat de kwaliteit steeds beter wordt én dat er steeds meer designs op de markt komen. De klassieke houtlook of visgraatlook zorgen voor prachtige effecten en het verschil met bijvoorbeeld een eikenhouten vloer is haast niet meer te zien. Lees hier meer over het schoonmaken van een PVC vloer.

Plak PVC vloer leggen

Het leggen van een plak PVC vloer heb je wellicht nog nooit zelf gedaan, maar ook daar geven we je graag gericht advies over. Wist je trouwens dat we je ook de mogelijkheid bieden om je vloer door ons te laten leggen. Je kunt de vloer door een professional laten opmeten en met onze professionele plaatsingsservice weet je zeker dat je snel van je perfect gelegde vloer geniet! Laat je PVC vloer leggen door onze specialisten.

Win passend advies in

Onze experts helpen je met alle liefde bij het uitkiezen van een mooie PVC vloer. Het kiezen van een vloer is niet altijd even makkelijk omdat er zoveel opties zijn én omdat je de vloer ook nog moet matchen met de rest van de inrichting. Ben je op zoek naar wat antwoorden op prangende vragen die al wat langer in je hoofd zitten? Maak dan snel een afspraak op een moment dat het jou goed uitkomt. Samen met een expert wordt er gekeken naar jouw situatie zodat je later een goede keuze kunt maken waar je blij van wordt.

Huidige filters
  1. Soort Plak Verwijder dit artikel
Naar boven