Klik PVC vloer kopen? Bekijk het assortiment van Carpetright

Laden...

Klik PVC vloeren

Wellicht heb je al eens van klik PVC gehoord en ben je benieuwd wat deze vloer precies voor je in petto heeft. Óf misschien ben je op zoek naar een nieuwe vloer en ben je benieuwd naar klik PVC als mogelijke optie.

23 van 24 producten

Pagina
per pagina

23 van 24 producten

Pagina
per pagina

Wat is klik PVC?

Binnen de wereld van vloeren vind je veel verschillende soorten die niet eens zoveel van elkaar verschillen. Dat kan best voor wat onduidelijkheid zorgen en daarom is het goed om eerst even in kaart te brengen wat klik PVC precies is. Allereerst is het goed om even mee te geven dat klik PVC ook vaak als ‘click PVC’ wordt geschreven. Dit is de Engelse manier van schrijven en betekent dus precies hetzelfde als klik PVC.

Maar wat is klik PVC dan precies. Eigenlijk ligt deze vloersoort precies tussen PVC en laminaat in. Het materiaal dat gebruikt wordt, is identiek aan het een ‘gewone’ PVC vloer, maar de manier van leggen lijkt juist weer erg op laminaat. Dat komt omdat ‘klik’ staat voor het kliksysteem waarmee de vloer wordt gelegd. Klik PVC lijkt dus erg op kliklaminaat. Het grote verschil zit hem dus in de samenstelling van het materiaal.

Voordelen van klik PVC

Zoals je hebt kunnen lezen is klik PVC dus een aparte soort binnen de vloerenbranche. Net als alle andere vloeren die je kunt kopen bij Carpetright, heeft klik PVC een specifiek pakketje voordelen voor je in petto. Zo is het kliksysteem één van de grote voordelen. Het leggen van de vloer is relatief makkelijk en gaat lekker snel. Heb je geen zin om de vloer zelf te leggen? De experts van Carpetright helpen je graag verder. Gratis opmeten is één van de services die we je bieden en daarnaast hebben we ook nog een professionele plaatsingsservice.

De snelheid van het leggen van de vloer is dus één van de voordelen, maar de vloer zelf heeft natuurlijk ook een paar sterke punten voor je in z’n mars. Een klik PVC vloer is bijvoorbeeld gemakkelijk te onderhouden én schoon te maken. Hier ben je dus veel minder tijd mee kwijt dan met het schoon maken van een tapijt.

Een PVC klikvloer heeft daarnaast de eigenschap dat het goed om kan gaan met de warmte van een mogelijke vloerverwarming. Dat wil zeggen: de warmte kan zich makkelijk een weg naar het oppervlak banen, waardoor je optimaal van je vloerverwarming kunt genieten. Klik PVC wordt steeds populairder en dat heeft erin geresulteerd dat er veel verschillende designs beschikbaar zijn waar je uit kunt kiezen. De tijden dat je alleen maar voor een klassieke houtlook kon kiezen behoren voorgoed tot de verleden tijd!

Klik PVC kopen? Win advies in en maak de keuze die bij je past

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Je hebt ongelooflijk veel opties op het gebied van materiaal, kleur en design en dan kan het best lastig zijn om knopen door te hakken. De experts van carpetright helpen je graag bij het maken van de keuze waar je voor 100% achter staat. Wist je dat je zelf een afspraak in kunt plannen voor een adviesgesprek? Onder het genot van een kop koffie kijken we samen met jou welke mogelijkheden er allemaal zijn. En maak het jezelf nog gemakkelijker door je nieuwe PVC klik vloer door een van onze specialisten te laten leggen. Zo kom je weer stapje dichterbij jouw nieuwe vloer. Tot snel!

Huidige filters
  1. Soort Klik Verwijder dit artikel
Naar boven