Deurmatten

Deurmatten zijn handige accessoires voor zowel binnen als buiten uw huis en zijn cruciaal bij het behouden van de kwaliteit van uw vloer. De grootste schade aan uw nieuwe vloer ontstaat door zand, viezigheid en water. Ruim 70% hiervan kan buiten worden gehouden door een deurmat. Carpetright heeft een ruim assortiment deurmatten in verschillende vormen, kleuren en maten. Daarnaast is het ook mogelijk een deurmat op maat te laten maken tot een breedte van twee meter.

Colon

De duurzame Colon reeks deurmatten is perfect voor ruimtes binnen in uw huis waar u net dat beetje extra bescherming nodig heeft, omdat modder en vuil zo niet worden meegenomen als mensen uw woning binnenstappen. Colon deurmatten hebben een ruw geweven oppervlak, dat speciaal is ontworpen om vuil en vocht van schoenen te verwijderen. De Colon deurmatten hebben een vuurbestendige toplaag (Bfl-sl), een antislip onderkant en zeer goede antistatische eigenschappen. Deze deurmatten zijn verkrijgbaar in een praktische kleurenreeks en kunnen besteld worden in de door u gewenste breedtemaat (130cm of 200 cm) en lengtemaat. Deze fantastische deurmat wordt aanbevolen voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik en is verkrijgbaar in al onze Carpetright winkels.

 

59. 99 m2

Luxury Clean

De sterke Luxury Clean deurmatten reeks is perfect voor ruimtes waar u verwacht dat modder en vuil uw huis binnenkomen. Deze deurmatten hebben een oppervlaktestructuur die is ontworpen om uw vloer te beschermen en vuil en vocht van schoenen te verwijderen terwijl de zachte structuur van de deurmat wordt behouden. De luxury Clean deurmat heeft een vuurbestendige laag (Bfl-sl), evenals een antislip achterzijde en antistatische eigenschappen. De deurmatten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en zijn zelfs op maat in onze winkels te bestellen met breedtematen van 100cm, 130cm, 200cm en een lengtemaat naar keuze.

 

69. 99 m2

Luxury Clean Mat

Deze sterke reeks deurmatten is uitermate geschikt om bij uw voordeur, achterdeur of andere plekken waar vuil en modder uw huis binnenkomen te plaatsen. De luxury Clean Mat deurmat heeft een oppervlaktestructuur met een enorm schraapvermogen, dat speciaal is ontworpen om vuil en vocht buiten te houden, terwijl hij toch zacht aanvoelt. Met de brandvertragende toplaag, antislipachterkant en antistatische eigenschappen van deze Luxury Clean Mat is hij ook nog eens extra veilig. Deze deurmat is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenreeks en uit voorraad in de maat 60cm x 80cm leverbaar. Daarnaast kunt u de deurmat op maat bestellen in onze winkels.

34. 99 per stuk

Deurmatten

Naar boven