Vinyl leggen

Het leggen van een vinylvloer is vaak een lastige onderneming, vooral als je dit wilt doen in een grote ruimte met veel aangrenzende ruimtes en verschillende nisjes. Het leggen van vinyl wordt dan ook niet aangeraden als doe-het-zelf project, tenzij je sterk overtuigd bent van jouw eigen kunnen. Bij Carpetright adviseren wij je altijd gebruik te maken van een van onze zeer capabele en aanbevolen professionele stoffeerders.

Je kunt er dan gerust op zijn dat jouw vinyl professioneel en efficiënt gelegd wordt.

Fabriekshandleiding

Als je er toch voor kiest de vinylvloer zelf te leggen, zorg er dan voor dat je de handleiding voor het leggen van het vinyl goed doorneemt en de stappen nauwlettend volgt. Hiermee voorkom je eventuele foutjes die in de toekomst kunnen leiden tot scheuren en slijtage.

Ondervloer

Als je een vinyl gaat leggen, zul je allereerst de dekvloer in de juiste staat moeten krijgen om er vervolgens het nieuwe vinyl erop te leggen. Voor het beste resultaat moet de dekvloer glad en gelijk zijn, gaten of deuken moeten opgevuld worden en de dekvloer moet zo goed mogelijk vlek-, vuil- en vochtvrij zijn. Hierbij is het belangrijk om te weten dat het nieuwe vinyl slechts zo goed is als de dekvloer waar hij op ligt. Wij adviseren je dan ook gebruik te maken van onze aanbevolen professionele vloerenleggers, zodat jouw dekvloer in de best mogelijke staat is voordat zij het vinyl gaan leggen.

Laden...

Zelf leggen

Naar boven