Jouw laminaat verzorgen

Het onderhouden en verzorgen van uw laminaat kan eigenlijk niet makkelijker en helpt zeker bij het verlengen van de levensduur en behouden van de kwaliteit van het laminaat.

Vochtig onderhoudschoonmaken

Het laminaat dient minimaal 1 maal per 2 weken vochtig gereinigd te worden. Het laminaat dient gereinigd te worden met een door Carpetright geadviseerde laminaatreiniger en een goed uitgewrongen dweil of microvezeldoek, te vochtig onderhoud kan schade veroorzaken.

Droog schoonmaken

Het laminaat dient minimaal 2 keer per week droog gereinigd te worden met een stofzuiger of een zachte bezem. Zand, stof en ander huishoudelijk vuil kunnen namelijk voor beschadigingen zorgen als dit niet wordt weggenomen. Gebruik een stofzuiger met een zachte parketborstel of droge elektrostatische stofdoekjes die vuil, stof en haar als een

Algemeen onderhoud

Lees de handleiding van uw laminaat aandachtig door, voor gedetailleerde informatie over het onderhoud en het gebruik van vlekverwijderaars op uw laminaat. Carpetright biedt ook een uitgebreid aanbod van speciale schoonmaakproducten voor laminaat. Om de levensduur van uw laminaat te verlengen is het aan te raden dat u bij uw voor- en achterdeur deurmatten gebruikt, zodat vuil en andere materialen niet de kans krijgen om uw laminaat te beschadigen.Maak daarnaast ook altijd gebruik van vilten vloerbescherming onder uw meubels om schade door krassen en stoten te voorkomen. Al deze producten zijn verkrijgbaar in onze Carpetright winkels.

Gebruik nooit poetsmiddel, lak of wax op uw laminaat. Er worden tegenwoordig veel verschillende schoonmaakmiddelen voor laminaat verkocht, waarvan de meeste op lange termijn meer schade veroorzaken dan voorkomen. Bezoek daarom Carpetright voor het juiste advies op het gebied van schoonmaakproducten voor laminaat; wij hebben verschillende producten in ons assortiment speciaal ontwikkeld voor laminaat. Zorg er voor dat u uw laminaat regelmatig schoonmaakt en vlekken zo snel mogelijk verwijdert om permanente schade te voorkomen.

Laden...

Onderhoud en schoonmaken

Naar boven