Vloeren advies

Tapijt advies

Lees meer
Tapijt advies

Tapijt advies

Laminaat advies

Lees meer
Laminaat advies

Laminaat advies

PVC advies

Lees meer
PVC advies

PVC advies

Vinyl advies

Lees meer
Vinyl advies

Vinyl advies

Kunstgras advies

Lees meer
Kunstgras advies

Kunstgras advies

Ondervloer advies

Lees meer
Ondervloer advies

Ondervloer advies

Carpetright geeft vloer advies

Binnen onze uitgebreide collectie vloeren onderscheiden we verschillende typen: tapijt, laminaat, PVC en vinyl. Voor elk type vloer geven we je graag een bijpassend vloer advies. Laat je in één van onze vestigingen vrijblijvend adviseren over de vloer die aansluit bij je persoonlijke wensen en woonstijl.

Tapijt advies

Carpetright is expert op het gebied van tapijt. Tapijt advies nodig? Wij vertellen je graag alles over de verschillende materialen die in onze tapijten gebruikt worden. Tapijt is zacht, warm en geluiddempend. Wij adviseren je over welke structuur en welke garen het beste passen in welke ruimte in je huis. Wanneer wij tapijt advies geven, vertellen we ook altijd over de mogelijkheden om je trap (mee) te bekleden. Omdat de trap vaak belopen wordt, is het beter te kiezen voor tapijt met een grote slijtvastheid.

Laminaat advies

Ben je op zoek naar een vloer die tegen een stootje kan, dan adviseren wij vaak laminaat. Laminaat is dé perfecte vloer voor intensief gebruik. De vloer is zeer krasvast en onderhoudsvriendelijk. Door het eenvoudige clicksysteem is laminaat snel gelegd. Wanneer je gebruikmaakt van onze plaatsingsservice, leggen onze vakspecialisten de vloer bij je thuis. Net zo makkelijk en dan weet je zeker dat het goed gebeurt. Laminaat is geschikt voor vloerverwarming.

PVC advies

PVC vloeren zijn praktisch en authentiek. PVC is tegenwoordig niet of nauwelijks meer van natuurlijke materialen te onderscheiden. De vloeren hebben een levensechte hout- of tegellook. Een PVC vloer kun je lijmen of clicken. Bij een clickversie kun je bij een eventuele verhuizing de vloer weer mee nemen. Bij een plakvariant in stroken of tegels is de warmteregulatie optimaal. Wist je dat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming of vloerkoeling omdat het hygiënisch, mooier én gezonder is voor mensen met een allergie? Het is ook mogelijk om de trap te renoveren met PVC. Welke PVC vloer past bij jou? We geven je met alle plezier PVC advies op maat in één van onze Carpetright vestigingen.

Vinyl advies

Vinyl is gemakkelijk in onderhoud en heeft een fantastische look van echt hout tot natuurlijk steen en nog veel meer dessins. Omdat vinyl vochtbestendig is, geven we vaak vinyl advies voor keukens en badkamers. De vloer is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. In onze vestigingen kunnen we je alle dessins laten zien. Je kunt ook gebruik maken van onze gratis vloerstalenservice, zodat je comfortabel vanuit je eigen huis een nieuwe vinyl vloer kan kiezen. We hebben een ruime keuze in 200/300/400 cm brede rollen.

Kunstgras advies

Kunstgras in je tuin of op je balkon is onderhoudsvrij en bijna niet van echt gras te onderscheiden. Onze adviseurs geven je graag kunstgras advies, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je het juiste type kunstgras te kiezen, zodat jij straks het hele jaar door kan genieten van een groen gazon met een natuurlijke frisse uitstraling. Oh ja, en de grasmaaier kun je op Marktplaats zetten.

Ondervloer advies

Als je een nieuw tapijt koopt, is een juiste ondervloer heel belangrijk omdat het eindresultaat van het tapijt sterk afhankelijk is van de dekvloer waar deze op ligt. Een ondervloer egaliseert en verbetert het loopgeluid. Een parketvloer of laminaat vloer vraagt om een andere ondervloer dan PVC. Welke ondervloer heb je nodig? We geven je graag ondervloer advies, zodat je straks optimaal kunt genieten van je nieuwe vloer.

Carpetright heeft alle kennis en kunde in huis om jou te voorzien van een nieuwe vloer. Onze GRATIS vloerstalenservice helpt je om comfortabel vanuit je eigen huis een nieuwe vloer te kiezen. Heb je een keuze gemaakt? Maak dan gebruik van onze opmeetservice. We komen dan gratis bij je opmeten. Wanneer je gebruikmaakt van onze plaatsingsservice, wordt de vloer ook nog professioneel gelegd door onze vakspecialisten.