Ondervloeren

Ondervloeren

Met een goede ondervloer kun je pas écht genieten van jouw nieuwe vloer. Het zorgt namelijk voor de verbinding tussen de “echte vloer” en wat er bovenop wordt gelegd. In het brede assortiment van Carpetright vind je vast een zeker een passende ondervloer. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Laden...

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina
Huidige filters
  1. Geschikt voor (Vloer) Tapijt Verwijder dit artikel

Een goede basis voor elke vloer

Een ondervloer is de fundering van een goede vloer (zeker als je bijvoorbeeld je PVC vloer zelf gaat leggen). Deze vloer bevindt zich tussen de ondergrond en vloer zoals laminaat, tapijt, PVC of parket. Een ondervloer heeft diverse functies, zo is het isolerend, geluiddempend en egaliserend. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij altijd geniet van een warm huis en geen overlast veroorzaakt voor de buren. Veel ondervloeren zijn ook ideaal te combineren met vloerverwarming. Bovendien kun je met een ondervloer opkomend vocht beter voorkomen, dit is handig als je bijvoorbeeld een kamer hebt met een betonnen ondergrond of als het gaat om de benedenverdieping.

Hoe kies ik de juiste ondervloer?

Om er zeker van te zijn dat je de goede ondervloer kiest voor jouw woning is het slim om van te voren een lijstje te maken met de eisen waaraan jouw nieuwe ondervloer moet voldoen. Denk hierbij aan vloerverwarming, heb je dit al in huis? Kies dan een ondervloer die daarvoor geschikt is. Bovendien is het handig om van te voren even te checken of de gewenste ondervloer geschikt is voor de vloer die je er bovenop wilt leggen. Het type vloerbedekking PVC, laminaat of tapijt heeft invloed op het type ondervloer dat geschikt is en de wijze waarop het gelegd wordt. Houdt ook rekening met de dikte van de ondervloer, dit varieert van 0.1 mm tot 10 mm. Met jouw totale lijstje kom je straks niet voor ongewenste verrassingen te staan. Kies dus niet zomaar voor de goedkoopste variant om geld te besparen maar kies voor een ondervloer die bij je vloer past.

Geluiddempende en isolerende ondervloeren

Met een geluiddempende ondervloer, wordt het geluid in huis gedempt. Ideaal voor drukke huishoudens en appartementen. Hierdoor kun jij geen overlast veroorzaken voor de buren of de onderburen. Daarnaast draagt een ondervloer bij aan de isolatie in huis. Het houdt de warmte namelijk beter binnen, ook goed voor de portemonnee dus!

Laat je adviseren door onze experts

Heb je weinig verstand of ervaring met het leggen van vloeren? Geen probleem! De experts van Carpetright kijken graag met je mee en helpen jou om de perfecte ondervloer te kiezen. Maak een afspraak in één van onze winkels op een moment dat jou schikt en laat je adviseren. Daarnaast is het mogelijk om een thuisafspraak in te plannen, zo kan jouw situatie gelijk goed bekeken worden. Wil je alles volledig uitbesteden? Ook dat is mogelijk bij Carpetright. Dankzij onze professionele plaatsingsservice wordt jouw nieuwe ondervloer en vloer in een handomdraai geplaatst zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Ondervloer online kopen

Heb je een geschikte ondervloer gevonden? Mooi! Bestel deze vervolgens eenvoudig en snel via de webshop van Carpetright. In de shop kun je de ondervloer ook toevoegen bij de door jou geselecteerde vloer. Zo heb je alles in een keer besteld. Laat jouw ondervloer thuis bezorgen dan hoef je er zelf ook niet mee te sjouwen. Willen het liever ophalen bij een van onze winkels? Maak gebruik van de Click & Collect mogelijkheid bij een winkel bij jou in de buurt. Zo kun je jouw order ophalen wanneer het jou uitkomt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Naar boven