Laden...

Traprenovatie met laminaat

De trappen in huis… Daar denk je wellicht niet als eerste aan als je een nieuwbouwhuis in gaat richten of als je je huidige woning een opknapbeurt wil geven. Zonde, want de trap is vaak het visitekaartje van je huis. Heb je wel eens aan trap laminaat gedacht? Met een doe het zelf pakket kun je de traprenovatie met laminaat zelf uitvoeren. Twee linkerhanden? De specialisten van Carpetright helpen je binnen één dag aan een nieuwe trap.

De voordelen van traprenovatie met laminaat van Carpetright:

 • Verschillende traprenovatie pakketten (Easy, Smart)
 • Doe het zelf of laat de klus klaren door Carpetright
 • Vaak binnen één dag een nieuwe trap
 • Veel keus in dessins en kleuren. Er is altijd een passend dessin bij je vloer. 
 • Al mogelijk voor slechts €990,-
Traprenovatie met laminaat

Voordelen van laminaat

Laminaat is stevig, slijtvast en laminaat schoonmaken is een fluitje van een cent. Een uitstekende optie om dus te kiezen voor laminaat op je trap! Zowel een open als een gesloten trap kan gerenoveerd worden met trap laminaat. Heb je al een mooie laminaatvloer in je huis liggen, dan kun je die sfeer goed doortrekken naar de trap. Zo maak je één geheel van je interieur en zorg je voor een rustige basis. Heb je een strakke vloer, dan is trap laminaat met een houtlook juist een warme toevoeging. Omdat laminaat zo populair is heb je keus uit vele natuurlijke houtkleuren, maar je kunt ook gaan voor de stoere uitstraling van beton. Uniek bij Carpetright is dat je voor je trap exact dezelfde kleur kunt kiezen als voor je vloer. Zo zorg je ervoor dat je vloer en trap prachtig op elkaar aansluiten. Laat je adviseren in een winkel bij jou in de buurt om de juiste match te maken. 

Voordelen van laminaat
Voordelen van laminaat

Je trap renoveren met het Easy, Smart of Luxe pakket

Wil je je trap renoveren, dan kun je bij Carpetright kiezen uit verschillende handige pakketten. Heeft traprenovatie met laminaat je voorkeur dan kom je uit bij het Easy, Smart of Luxe pakket. Dit zijn de verschillen:

Easy: voor de echte klussers

 • Met de trapplaten voor de treden, de trapneus en de stootborden uit een Easy pakket kun je helemaal zelf je trap bekleden.

 • Alleen geschikt voor een gesloten trap.
 • Laminaat in mooie dessins.
 • Al mogelijk voor slechts € 990

Bekijk het Easy pakket

MEEST GEKOZEN

Smart: vakkundig geplaatst

 • Bij een Smart pakket worden de trapplaten door een ervaren installateur geplaatst en perfect afgewerkt.

 • Alleen geschikt voor een gesloten trap
 • Laminaat in mooie dessins
 • Rond de € 1.700 à €1.800.

Bekijk het Smart pakket

Luxe: all-in premium renovatie

 • Het luxe pakket biedt veel extra opties zoals LED verlichting en trapwangen. De overzettredes worden altijd vakkundig geplaatst door onze installateur.
 • Geschikt voor een gesloten én open trap.
 • Tredes van luxe High Density Fibreboard (HDF).
 • Vanaf € 2.700

Bekijk het Luxe pakket

Geen klusser? Maak gebruik van onze specialisten

Geen klusser? Maak gebruik van onze specialisten

Je trap opknappen met trap laminaat is best een uitdagende klus. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je de treden heel precies opmeet met een trapspin. De trap moet van tevoren helemaal kaal gemaakt zijn. Om een veilige trap te creëren, moet het aanbrengen van de trapplaten nauwkeurig gebeuren. Ben je niet zo handig of heb je geen zin om het zelf te doen? Onze ervaren installateurs hebben een traprenovatie met laminaat vaak al binnen twee dagen gerealiseerd. Ga je voor het Luxe pakket, dan wordt je trap bekleedt met opties als LED verlichting en zijwangen. Meer weten over de opties? Lees hier dan meer over onze plaatsingsservice.

Geen klusser? Maak gebruik van onze specialisten
Wat kost het renoveren van een trap met laminaat?

Wat kost het renoveren van een trap met laminaat?

Ga je je traprenovatie zelf doen? Kies dan voor het Easy traprenovatie pakket. Met dit pakket is een traprenovatie met laminaat al mogelijk vanaf slechts € 990. We gaan dan uit van een standaard dichte trap met één bocht/draai. Uit één pakket haal je vier treden, vier stootborden en vier trapneuzen. Houd je rekening met snijverlies of een foutje, dan heb je ongeveer vier pakketten nodig. Vergeet ook de trapprofielen niet, om de treden af te werken. Per verpakking zitten er vier profielen in, dus totaal heb je vier pakjes nodig. Speel je liever op safe met een installateur die de trap renoveert? Dan kun je qua kosten denken aan € 1.700 tot ongeveer € 1.800,-. Lees hier meer over de kosten van een traprenovatie.

Wat kost het renoveren van een trap met laminaat?
Kom langs voor traprenovatie advies

Weten hoe traprenovatie er in het echt uitziet? Kom langs in de winkel. 

Ben je van plan om jouw trap een nieuwe look te geven met laminaat? Dan heb je vast nog vragen. Er is tenslotte veel keuze en dat kan best lastig zijn. heb je behoefte aan advies over een laminaat trap en zou je graag eens met een expert over jouw trap praten? Neem dan contact op met jouw Carpetright winkel en maak een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. Liever advies bij jou thuis? Dat kan ook. Onze thuisadviseurs komen graag naar je toe om je te voorzien van het beste advies voor jouw situatie. 

Kom langs voor traprenovatie advies

Kom langs voor traprenovatie advies

Ben je van plan om jouw trap een nieuwe look te geven met laminaat? Dan heb je vast nog vragen. Er is tenslotte veel keuze en dat kan best lastig zijn. Heb je behoefte aan advies en zou je graag eens met een expert over jouw trap praten? Neem dan contact op met jouw Carpetright winkel en maak een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Naar boven