Geef je trap een nieuwe look

Traprenovatie een stuk voordeliger bij Carpetright

Kan jouw trap wel een keer een opfrisbeurt gebruiken? Stoor je je er al jaren aan dat het een van de minst mooie plekken in je huis is waar je dagelijks wel veel gebruik van maakt? Of is je huidige trap versleten en zelfs onveilig?

Overweeg dan je trap te vernieuwen, want dat is eenvoudiger dan je denkt. Bij traprenovatie worden nieuwe traptredes op de bestaande aangebracht met zogenaamde ‘overzet-tredes’. Of het nu om een nieuw uiterlijk gaat of om het herstellen van slijtage: het ziet eruit alsof je een geheel nieuwe trap hebt laten plaatsen. Maar dan een flink stuk goedkoper. Een bijkomend voordeel is dat je ook geen hinderlijke overlast zult ondervinden van hak- en breekwerk.

Met traprenovatie van Carpetright kies je voor een duurzame en snelle oplossing waar je jarenlang plezier van hebt. In onze winkels vertellen we je er graag alles over en is een prijsopgave voor jouw specifieke trap en wensen zo gemaakt.

Heb je toch liever tapijt, vinyl, linoleum of PVC op je trap? Dan helpt Carpetright je ook graag en is onze trapbekleding wellicht iets voor jou.

 


 

Waarom traprenovatie

Alle voordelen van traprenovatie op een rijtje

  • Veel betaalbaarder dan een nieuwe trap
  • Gemaakt van geluiddempend materiaal met antislip-laag
  • 12 jaar garantie
  • Duurzaam en slijtvast
  • Optioneel met verlichting uit te rusten
  • Hak- en breekwerk is niet nodig
  • Dezelfde kwaliteit maar dan 20% voordeliger dan bij de marktleider

Wil je liever tapijt, vinyl, linoleum of PVC op je trap?


Open trap

Binnen een halve dag een nieuwe trap

1) Wij komen thuis bij jou opmeten
2) De treden worden vakkundig op maat gemaakt
3) Kant en klaar voor plaatsing

Je kunt er voor kiezen de trap zelf te plaatsen of door onze specialisten te laten plaatsen.

Gesloten trap

Een trap als eye-catcher

Carpetright biedt 4 unieke dessins van hoogwaardige traprenovatie voor gesloten trappen. Zo wordt er in een handomdraai een prachtige trap speciaal voor jou op maat gemaakt.

Welke stappen zijn er nodig voor traprenovatie?

Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarin je je trap wilt laten renoveren. Hij kan beschadigd zijn, hij voldoet niet meer aan je smaak of je wilt de trap een opknapbeurt geven zodat het past bij je nieuwe interieur. Wij bieden je de mogelijkheid om deze klus over te laten aan experts, zodat je in korte tijd een vernieuwde trap hebt die volledig aan je wensen voldoet. Je besluit staat vast, maar nu zoek je nog naar de beste manier om jouw trap te laten opknappen. Bij Carpetright bieden we op maat gemaakt advies over traprenovatie. Klik hier om de winkels te bekijken die traprenovatie aanbieden. Kom naar een van onze winkels en laat je adviseren door onze specialisten. Maak via onderstaande button direct een afspraak.

Allereerst dient er een duidelijk beeld te zijn van de staat van de huidige trap. Vervolgens wordt er in overleg met een geschikt renovatieplan gemaakt worden, waar jij je volledig in kan vinden. Daarna zorgt Carpetright voor de juiste materialen en het juiste vakmanschap om jouw trap in een nieuw jasje te steken. Jouw wensen worden verwezenlijkt met een vernieuwde trap die jouw interieur een boost geeft. Wacht niet langer en maak een afspraak in een van onze filialen.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor het renoveren van de trap is slijtvast en duurzaam. Bovendien is traprenovatie een veilige oplossing, want er zit een antislip-laag verwerkt in de treden. Hiernaast hoef je niet bang te zijn dat er snel loop- of slijtagesporen in de treden te zien zijn, deze methode gaat jaren mee. Elke trede is bovendien uniek. Verder is het ook nog eens een onderhoudsvriendelijke oplossing, want de treden zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. De specialisten van Carpetright maken gebruik van traprenovatielijm die een geluiddempend effect heeft. Wat we bieden is een traprenovatieplan waar je jaren plezier van zult hebben, door het gebruik van duurzame materialen. Bovendien bieden we op traprenovatie maar liefst 12 jaar garantie. Dus, geen gladde treden meer, geen slijtplekken, geen geluidsoverlast, maar wel een stijlvolle nieuwe trap in huis, wat wil je nog meer?

Je trap renoveren of laten opknappen hoeft niet veel te kosten. Het renoveren van je trap door professionals van Carpetright neemt 2 tot 3 dagen in beslag. Maar elke trap is anders, en kenmerken als de vorm, de staat van de trap en het materiaal spelen allemaal een rol bij het bepalen van de exacte kosten van dit project. Houd rekening met extra kosten als het om een gedraaide trap gaat of om een trap met meer treden dan gemiddeld. Onze adviseurs bieden passend advies zodat je in een mum van tijd weet wat de traprenovatie kosten zullen zijn. Maak via onderstaande button meteen een afspraak voor een kostenberaming.

Naar boven