naar boven

Gratis opmeetservice

Altijd alles op maat gemaakt

Een nieuwe vloer of raambekleding is altijd maatwerk en daarom moet deze zo precies mogelijk voor u worden gemaakt. Om deze garantie te kunnen bieden, kunt u gebruik maken van onze gratis opmeetservice.

Onze deskundige adviseurs meten de ruimte of ramen voor u op, zodat u verzekerd bent van de juiste afmetingen, een perfecte plaatsing. Dit allemaal tegen de beste prijs.

Verzekeringsclaim

Als u een prijsopgave of offerte nodig heeft voor een verzekeringsclaim, dan brengt Carpetright hiervoor €50,- in rekening. Dit bedrag wordt volledig vergoed als u uw nieuwe vloer of raambekleding bij Carpetright aanschaft of als de claim door de verzekering wordt afgekeurd.

Onze deskundige adviseurs meten de ruimte of ramen voor u op, zodat u verzekerd bent van de juiste afmetingen en een perfecte plaatsing van uw vloer of raambekleding. Dit allemaal tegen de beste prijs. 

Afspraak maken

Heeft u een nieuwe vloer of raambekleding uitgekozen? Maak dan gratis een afspraak voor het opmeten van de ruimte of ramen, zodat u zeker weet dat u de beste prijs betaalt en verzekerd bent van een product dat perfect past!

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over