Laden...

Gratis advies aan huis van onze interieurspecialisten

Onze interieurspecialisten staan altijd voor je klaar. Ook bij je thuis! Een interieurspecialist van Carpetright kan bij jou langskomen om al je vragen te beantwoorden en voorbeelden te laten zien. Gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Ze meten alles op en plaatsen eventueel meteen de bestelling. Of je denkt er nog rustig even over na. Gemakkelijk, toch? Dit kun je van een advies verwachten.


De voordelen van een gratis interieuradvies van Carpetright:

  • Eenvoudig bij jou thuis met een persoonlijke interieurspecialistt
  • Hulp bij het maken van lastige keuzes én stylingadvies
  • Dankzij de grote stalen, kun je meteen zien hoe er uit zal zien
  • We meten alles meteen op, zo weet je zeker dat de maten kloppen 
  • Inclusief technische check, bijvoorbeeld voor de staat van je ondervloer
  • Vrijblijvend en gratis, dus je zit écht nergens aan vast!  
  • Beschikbaar in heel Vlaanderen

  Wil jij je interieur een opfrisbeurt geven?

  Maak een afspraak met een van onze interieurspecialisten! 

  Wat kun je verwachten van gratis advies aan huis?

  We bellen je eerst even op om telefonisch kennis te maken en te luisteren naar je wensen. Zo weten we welke stalen we mee kunnen nemen uit het zeer uitgebreide assortiment van Carpetright. Gemiddeld duurt een interieuradvies ongeveer één tot anderhalf uur, maar het kan ook langer duren als je veel ramen hebt of vloeren én raamdecoratie zoekt. Vaak nemen we ook nog een ander product mee, om te laten zien dat er meerdere oplossingen zijn voor een raam of vloer. Wij denken out of the box en komen met ideeën en suggesties, waar jij als klant misschien niet meteen aan denkt. We meten alles meteen op, zo weet je zeker dat de maten kloppen. Aan het einde van de afspraak stellen we een offerte op. Zo weet je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen de bestelling meteen voor je doen, maar wil je er even rustig over nadenken, dan kan dat natuurlijk ook!

  Hoe kun je je voorbereiden op een gratis advies aan huis?

  • Probeer van tevoren alvast te bedenken wat voor stijl of kleur je mooi vindt of tussen welke producten je twijfelt. Kijk voor inspiratie op Instagram en Pinterest. Je kan ook inspiratie opdoen in een interieurmagazine. Of verzamel gerust foto's van interieurs die je aanspreken.
  • Komen wij als interieurspecialist in een leeg huis? Maak foto's van je bestaande of nieuwe meubels, accessoires en bijvoorbeeld de verfkleur die je hebt uitgekozen.   
  • Kijk ook goed naar het type woning dat je hebt. Welke materialen en uitstraling passen er bij jouw huis? Natuurlijk wil je een jaren '30 woning naar het nu brengen, maar de authentieke elementen mogen ook benadrukt worden.  

  Wat bespreken jullie zoal tijdens de adviezen?

  We merken dat klanten met draai-kiepramen of grote glazen raampartijen het soms lastig vinden om de meest geschikte raamdecoratie te kiezen. Daar helpen we graag bij! We hebben allerlei mogelijkheden voor afwijkende raamvormen, zodat de raamdecoratie strak voor het raam blijft hangen. Of je nu raamkozijnen hebt van hout, aluminium of PVC, voor alle soorten kozijnen hebben wij de geschikte raamdecoratie. We krijgen ook wel eens vragen over drempels in huis. Indien mogelijk adviseren wij om ze weg te halen. Je kunt een vloer dan doorleggen in verschillende kamers, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Ben je weg van PVC?PVC Dan checken we tijdens het advies aan huis meteen of de dekvloer vlak en egaal is. Is dat niet het geval dan zijn er allerlei oplossingen zoals bijvoorbeeld egaliseren.

  Wat zijn de interieurtrends voor dit jaar?

  • Visgraatvloeren zijn bijna niet meer weg te denken, maar we zien steeds meer laminaatvloeren die in een Hongaarse punt worden gelegd of laminaat met een latjespatroon voor een vintage look. Kijk maar eens naar laminaat Impressive Patterns van Quick-Step. 
  • Qua raambekleding zie je veel gordijnstoffen in zware velours kwaliteiten, grovere linnenlook inbetweens of juist een semi-matte satijnstof met een subtiel motiefje.
  • Patroontapijt maakt een comeback. Laat je inspireren door de collectie van Desso. Prachtig op een trap en een mooi contrast met industriële of moderne accenten. 
  • Rolgordijnen zitten in de lift. Het merk B&C Raamdecoratie heeft rolgordijnen met trendy stoffen, die zijn afgewerkt met een strakke houten sierlat in naturel of zwart. Dat zorgt voor een luxe uitstraling.
  • Industriële interieurs zijn een trend en laminaat of PVC met een betonlook past erg goed in deze woonstijl. 
  • Dé gordijntrend? Gordijnen die tot op de grond hangen of zelfs oversized zijn. Afhankelijk van de stof die je kiest, kun je de gordijnen één, twee of wel tien centimeter langer laten. Het staat niet alleen prachtig, het is ook dé manier om hoogteverschil van je vloer op te vangen.
  Naar boven