Laden...

Gratis advies van onze expert in de winkel

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, raamdecoratie, trapbekleding of traprenovatie? Kies dan voor een afspraak in een van onze winkels. Een deskundige van Carpetright maakt speciaal tijd vrij om al jouw vragen te beantwoorden en je van het juiste advies te voorzien. Zo ben je er zeker van dat we ruimschoots de tijd voor je nemen wanneer je onze winkel bezoekt. Maak nu een afspraak en ontvang een waardecheque van 50 euro, waarmee je meteen een mooie korting krijgt op je nieuwe vloer, raamdecoratie of traprenovatie bij een aankoop vanaf 500 euro. Wil je meer informatie?

De voordelen van gratis advies van Carpetright:

  • In een winkel naar jouw keuze
  • Advies op maat voor jouw specifieke situatie
  • Met al onze stalen kun je meteen zien hoe het eruitziet
  • Een afspraak in onze winkel is volledig vrijblijvend en kosteloos

Wat kun je verwachten van gratis advies aan huis?
Telefonische kennismaking

Waar kunnen we je mee helpen?
Bedenk van tevoren alvast waar je naar op zoek bent en wat je mooi vindt. Kijk voor inspiratie ook eens op Instagram of Pinterest. Of probeer onze Room-visualiser al eens uit. Heb je misschien een moodboard? Fijn als je dat meeneemt naar de winkel! 

We adviseren je
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het fijn als we weten wat voor soort ondervloer, kozijn of trap je nu hebt. Heb je een plattegrond met de afmetingen? Dan is het fijn als je die meeneemt. Een paar goede foto's van de ruimte waar het om gaat geven ook een goed beeld. Zo kunnen we goed adviseren voor de situatie bij jou thuis.

Hoe kan je je voorbereiden op een afspraak in de winkel?

Waar kunnen we jou bij helpen?
Denk van tevoren alvast na over waar je naar op zoek bent en wat je mooi vindt. Neem een kijkje op Instagram of Pinterest voor inspiratie. Je kan ook al eens onze Room-visualiser uitproberen. Heb je misschien een moodboard? Breng het gerust mee naar de winkel!

Wij geven jou advies
Om je een goed en gepast advies te kunnen geven, is het handig als we weten welke soort ondervloer, kozijn of trap je momenteel hebt. Als je een plattegrond hebt met de afmetingen, neem die dan mee. Enkele goede foto's van de ruimte waar het om gaat, geven ook een duidelijk beeld. Zo kunnen we een goed advies geven dat past bij jouw specifieke situatie thuis.

Naar boven