naar boven

Service

Bij Carpetright vinden we het belangrijk u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer. Daarom bieden wij u een service die zich volledig concentreert op het stap-voor-stap begeleiden van uw aankoop. Hierbij zorgen we ervoor dat uw vloer op de juiste manier wordt opgemeten en gelegd zodat u er 100% zeker van kunt zijn dat u de perfecte vloer koopt.

Heeft u een vraag? Klik hier voor onze klantenservice contact formulier.

Winkelservice

Bij Carpetright kunt u zowel online als in de winkel advies van een expert krijgen. In de winkel kunt u met al uw vragen bij onze deskundige medewerkers terecht.

 

Legservice

Om uw vloer zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, adviseren wij u gebruik te maken van de legservice van Carpetright. Onze aanbevolen vloerenleggers zijn allemaal erg deskundig en reflecteren de hoge eisen die we bij Carpetright hebben. Daarnaast toont dit onze toewijding bij het leveren van de perfecte vloer. Voor een volledig overzicht van al onze legkosten kunt u in een van onze winkels terecht.

 

Opmeten

Als u uw perfecte vloer eenmaal gekozen hebt, biedt Carpetright een gratis opmeetservice. We meten uw vloer graag voor u op, zodat u er zeker van bent dat u de juiste afmetingen heeft tegen de beste prijs.

 

Na uw aankoop

Onze service eindigt niet zodra uw vloer is gelegd. Wij waarderen u als klant en zijn altijd benieuwd of de service die u heeft mogen ervaren voldoet aan de kwaliteit die wij bij Carpetright van onszelf verwachten.

 

Klantenservice

Service vinden wij bij Carpetright erg belangrijk. Van de training van onze teams om het beste vloeradvies te geven, tot het nabellen als uw vloer eenmaal is gelegd. Dit alles om er helemaal zeker van te zijn dat u tevreden bent met het eindresultaat. Als dat niet het geval is, dan horen we graag dat van u. Ook als u zeer tevreden bent met het eindresultaat en de service, dan horen we dat graag. Zo kunnen wij uw compliment overbrengen aan onze teams.

-->

 

Garantie

Carpetright geeft u minimaal 5 jaar garantie op alle tapijten, vinylvloeren en laminaatvloeren. We zijn er trots op dat wij alleen producten van de allerbeste kwaliteit inkopen.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over