Laden...

Services

Bij Carpetright vinden wij het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of raamdecoratie. Wij bieden daarom een dienstverlening welke zich met name richt op het stap-voor-stap begeleiden tijdens het aankoopproces. Van oriëntatie tot realisatie denken wij graag met je mee omtrent de mogelijkheden binnen jouw woonwensen en verwachtingen. Dit alles zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit op jouw verwachtingen en woonwensen. Ook kunnen wij zorgdragen voor de plaatsing van jouw nieuwe vloer en/of raamdecoratie. Wij kunnen ook op locatie langskomen om de exacte maten op te nemen en de situatie te beoordelen zodat je er gerust op kunt zijn dat er een optimaal resultaat kan worden gerealiseerd op de dag van plaatsing.

Gratis stalen aanvragen

Onze GRATIS vloerstalenservice helpt jou om comfortabel vanuit huis een nieuwe vloer te kiezen.

Afspraak in de winkel

Maak via dit contactformulier een afspraak in één van de winkels en ontvang een gratis onderhoudsproduct cadeau.

Onze opmeetservice

Een nieuwe vloer of raambekleding is altijd maatwerk en daarom moet deze zo precies mogelijk gemaakt worden. Maak gebruik van onze handige opmeetservice!

Professionele plaatsingsservice

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, trap of raambekleding, maar heb je geen tijd om deze zelf te plaatsen? Maak dan gebruik van onze professionele plaatsingsservice.

Naar boven