Laden...

Retourbeleid & voorwaarden

Artikel retourneren? Dat kan.
Artikelen die in de winkel of in de webshop zijn gekocht mogen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd of geruild wanneer ze ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en in de originele en ongeopende verpakking zitten. Zorg ervoor dat je bij een retour het originele aankoopbewijs meeneemt.

Op maat gemaakte producten zoals raamdecoratie en gordijnen en op maat gesneden producten zoals tapijt en vinyl kun je niet ruilen of retourneren. Retouren van pakken laminaat, PVC en parket zijn bij een online aankoop toegestaan ongeacht de hoeveelheid, bij een aankoop in een winkel zijn retouren toegestaan vanaf 3 pakken.

Retourneren kan, ongeacht waar je het artikel hebt gekocht, in een van onze winkels (bij voorkeur in de winkel van waaruit het artikel is geleverd). Je kunt alleen producten retourneren bij een winkel in het land van oorspronkelijke aankoop.

Wijze van terugbetaling
We betalen je uiterlijk binnen 30 dagen na retour terug. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de wijze van betaling:

BetaalmethodeIn de winkel gekochtOnline gekocht
ContantBij retour op de dag van aankoop is een contante terugbetaling mogelijk, anders overboeking op bankrekeningNiet van toepassing
BankcontactOverboeking op bankrekeningOverboeking op bankrekening
CreditcardOverboeking op bankrekeningOverboeking op bankrekening

Naar boven