Laden...

Raamdecoratie woonkamer

Een perfecte inrichting van je woonkamer begint bij het indelen van verschillende zones. Een zone om televisie te kijken, een zone om te relaxen, misschien is er een kinderspeelhoek of een bureau om huiswerk te maken of thuis te werken. Elke zone in de woonkamer heeft zijn eigen behoeften en zijn eigen stijl en raamdecoratie is de finishing touch!

De meeste woonkamers hebben ramen aan de voorkant en aan de achterkant. Voor de televisiehoek is het prettig om ’s avonds de raambekleding geheel te kunnen sluiten zodat voldoende privacy ontstaat. Wanneer je kiest voor gordijnen op maat als raamdecoratie dan heb je de keuze uit ringgordijnen, wavegordijnen of plooigordijnen.


Welke raamdecoratie is geschikt voor de woonkamer?

In de woonkamer zit je overdag niet te wachten op inkijk, helemaal als je aan een drukke weg woont. Dan is het handig om bijvoorbeeld inbetweens of vitrage te kunnen sluiten. Hou je van Netflixen? Ga voor een home cinema met verduisterende rolgordijnen. Maar de meest gekozen raambekleding in de woonkamer zijn plisségordijnen (Top Down Bottom Up), shutters en duorolgordijnen.

Jaloezieën op maat

Ligt je tuin op het zuiden en heb je op die plek grote ramen? Dan zijn jaloezieën ideaal om de lichtinval te regelen en het licht te filteren. Ben je een designliefhebber? Kies dan voor de uitvoering in zwart. Zwarte jaloezieën in de woonkamer zorgen voor een stoere en classy uitstraling. Ze zijn leverbaar tot een breedte van wel vier meter.

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie voor grote raampartijen zoals serres en erkers. Voor alle ramen is er wel een passende oplossing te vinden. Alle gordijnen kunnen op maat worden gemaakt met oog voor detail. Onze adviseurs staan klaar om daarin vakkundig advies te geven. De hoge kwaliteit van de raambekleding voor in de woonkamer garandeert dat je er jarenlang plezier van hebt.


Rolgordijnen in de woonkamer

Een van de meest gekozen raamdecoratie in de woonkamer zijn rolgordijnen. Ideaal voor alle soorten ramen. Eenvoudig te bedienen met het koord en bijna onzichtbaar in opgerolde toestand. Trek het rolgordijn omhoog wanneer je wilt genieten van het uitzicht en naar beneden als je meer behoefte hebt aan privacy. Rolgordijnen zijn er ook met vrolijke en kleurrijke prints voor in de kinderspeelhoek of in effen natureltinten voor bij je werkplek.


Raamdecoratie kiezen voor de woonkamer

In alle onze vestigingen geven professionals gordijnadvies op maat want we begrijpen dat het lastig is om te kiezen welke raambekleding nou het beste bij je past. Aan de hand van diverse gordijnstalen, materialen en kleurstalen laten we de verschillende mogelijkheden zien. Zo kunnen we samen de perfecte keus voor je nieuwe gordijnen maken, passend bij jouw interieur.

Naar boven