Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de perfecte, eigentijdse manier om je ramen mee te decoreren, of je kamer te verduisteren. Je kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen. Alle modellen kunnen ook met een voeringstof worden besteld. De vouwgordijnen worden kant en klaar geleverd op een cassettesysteem, inclusief de benodigde fournituren voor zowel plafond-, als wandmontage.

Vouwgordijnen op maat

Wil jij een vouwgordijn precies op maat? Dan hebben we meerdere modellen en mogelijkheden om aan de wensen te voldoen. Er kan gekozen worden om een speels effect te creëren met een vouwgordijn door te kiezen voor baleinen naar voren of juist voor een wat moderne look met de baleinen naar achter. Kies je liever voor een nonchalante en landelijke uitstraling, dan kan er ook gekozen worden voor een vouwgordijn zonder baleinen. Bij Carpetright kan jij met behulp van onze specialisten in de winkel jouw vouwgordijn(en) op maat laten maken, wel zo handig.

Verduisterende rolgordijnen

Wil jij een vouwgordijn voor jouw slaapkamer die de gehele ruimte donker maakt? Dan heeft Carpetright een breed aanbod in verschillende soorten verduisterende rolgordijnen. Ben jij benieuwd naar ons uitgebreide assortiment gordijnen & raamdecoratie, dan kun je terecht bij één van onze winkels.

Stofsoorten

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende gordijnstoffen. Zo heb je bij Carpetright de keuze uit volgende gordijnstoffen: katoen, linnen, viscoses, polyester en acryl.

Zo is viscoses, een stof die vaak wordt gebruikt bij gordijnen. Viscose heeft een mooie glans en voelt zacht aan. Viscose is van zich zelf geen sterke vezel, dus deze wordt het vaak gecombineerd met andere sterke vezels zoals polyester.

 

Opmeten van vouwgordijnen

Heb jij hulp nodig met het opmeten van je vouwgordijnen? Of weet je niet zo goed of je het vouwgordijn wilt plaatsen op de dag of in de dag? Of weet je überhaupt niet wat er bedoeld wordt met op de dag of in de dag? Bekijk dan onze meetinstructies.

Je kunt natuurlijk ook ons Gratis opmeet afspraak formulier invullen. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Vouwgordijnen