Plissé gordijnen op maat

Plisségordijnen zijn de laatste trend op het gebied van raamdecoratie. Het strakke uiterlijk en de functionaliteit maakt het plisségordijn tot een ideale raamdecoratie. Plisségordijnen kunnen veelal in het raamkozijn worden geplaatst, waardoor deze eenvoudig kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld plooi en ring gordijnen, zo kan je de strakke en minimalistische look samen goed combineren. Ben jij benieuwd wat voor verschillende typen plissé gordijnen er zijn, kom dan langs naar één van onze winkels en laat je adviseren door onze specialisten.


Privacy

Met plisségordijnen kan je eenvoudig de hoeveelheid licht reguleren. Met de top-down en het bottom-up system is het zelfs mogelijk om zowel de onder als bovenlat afzonderlijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal om privacy te creëren op ooghoogte. Verder kan er gekozen worden voor enkele plisségordijnen en voor honingraat (dubbel) plisségordijnen. Het voordeel van honingraat plisségordijnen is dat de lucht een isolerende werking heeft.


Stofsoorten

Plisséstoffen zijn er in verschillende materialen. Iedere stof heeft zo zijn eigen charme en uitstraling. Wil jij graag weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van plissé, kom dan langs in één van onze winkels voor vakkundig advies.


Opmeten van plissé gordijnen

Kan je wel wat hulp gebruiken met het opmeten van jouw kozijn dan kan je gebruik maken van onze Gratis opmeetservice.


interieur