Laden...

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen geven het interieur een strakke en stijlvolle uitstraling. De brede panelen geven rust en zorgen voor privacy. Paneelgordijnen zijn een uiterst geschikte oplossing voor grote ramen. In grote ruimtes dragen de panelen bij aan de verbetering van de akoestiek. De paneelgordijnen zijn ook geschikt om te gebruiken als ‘roomdivider’. Benieuwd naar alle mogelijkheden van paneelgordijnen? Kom dan langs naar één van onze winkels en laat je adviseren door onze specialisten.

 

Paneelverdeling

De panelen hangen achter elkaar in een railsysteem, waardoor je zelf bepaalt in hoeverre het raam wordt bedekt. Er zijn meerdere pakketindelingen mogelijk, zodat het aantal sporen en het aantal panelen bepaald kan worden.

Stofsoorten

Er is een ruime keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende paneelgordijnen. Vrijwel al onze paneelgordijnen zijn gemaakt van polyester. Polyester heeft veel interessante eigenschappen. Zo is polyester goed tegen (relatief) vochtige ruimtes, verkleurt minder snel, is vrijwel altijd goed schoon te krijgen en daarnaast droogt polyester snel.

Wil jij graag weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van paneelgordijnen, kom dan langs in één van onze winkels voor vakkundig advies.

Opmeten van paneelgordijnen

Kan je wel wat hulp gebruiken met het opmeten van jouw kozijn? Maak dan gebruik van onze gratis opmeetservice.

Naar boven