Laden...

Verticale lamellen op maat

Verticale lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën zijn er in verschillende soorten en lamelbreedtes. Vaak heeft men de associatie dat lamellen thuis horen in een kantoor, maar niets is minder waar. Zo heb je tegenwoordig niet alleen lamellen van PVC, maar ook lamellen gemaakt van aluminium of textiel. Verticale lamellen zijn ideaal voor zeer grote raampartijen, omdat de lichtinval en privacy zeer goed te regelen zijn. Ben jij benieuwd wat voor verschillende typen lamellen er zijn, kom dan langs naar één van onze winkels en laat je adviseren door onze specialisten.

Privacy

Lamellen worden veelal gebruikt in kantoorruimtes maar ook in een strak interieur misstaan zij niet. Het fijne van lamellen is dat je ze eenvoudig de lamellen opzij kan schuiven en zo volop kan genieten van de lichtinval. Of je kunt kiezen om volledig het licht te blokkeren of maar een deel. Lamellen zijn enorm functionele raamdecoratie.

Stofsoorten

Lamellen zijn er in verschillende materialen. Zo heb je de keuze uit lamellen gemaakt van pvc, aluminium of textiel. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen charme en uitstraling. Wil jij graag weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van lamellen, kom dan langs in één van onze winkels voor vakkundig advies.

Opmeten van lamellen

Kan je wel wat hulp gebruiken met het opmeten van jouw kozijn? Maak dan gebruik van onze gratis opmeetservice.

Naar boven