Duo-rolgordijn op maat

Duo-rolgordijnen, ook bekend als rol jaloezieën zijn één van de laatste trends op het gebied van raamdecoratie. Wij hebben bij Carpetright een brede selectie aan verschillende duo-rolgordijn stoffen, zo is er altijd één die het best past bij jouw interieur. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duo rol-gordijnen? Kom dan langs bij één van onze winkels.

Verduisterende en lichtdoorlatende gordijnen in één

Omdat duo-rol gordijnen bestaan uit twee afzonderlijke stoflagen die je ten opzichte van elkaar kan laten bewegen heb je de mogelijkheid om een ruimte te verduisteren of te verlichten. Dit is niet alléén praktisch en functioneel, je kan zo ook een knusse sfeer creëren op elk moment van de dag. Wij hebben meerdere winkels waar je de verschillende gordijnen en raamdecoratie kan bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou te voorzien van het beste advies.

Stofsoorten

Vrijwel al onze duo-rolgordijnen zijn gemaakt van polyester. Polyester heeft veel interessante eigenschappen. Zo is polyester goed bestand tegen (relatief) vochtige ruimtes, verkleurt het minder snel, is het vrijwel altijd goed schoon te krijgen en daarnaast droogt polyester snel.

Opmeten van duo-rolgordijnen

Heb je hulp nodig met het opmeten van jouw kozijn? Bekijk onze meetinstructie. Wil je liever dat wij het werk volledig uit handen nemen dan kan dit ook, wij hebben namelijk een gratis opmeetservice.

Duo rolgordijnen