Klantenservice

Afspraak in de winkel

Afspraak in de winkel

In de Carpetright winkels staan experts voor je klaar die je advies geven over onze producten en diensten. Wij zijn pas tevreden als jij meer dan tevreden bent. Meteen persoonlijk geholpen worden in onze showroom onder het genot van een kopje koffie? Plan via onderstaande knop een afspraak in.           

Gratis meetafspraak

Meetafspraak

Bij Carpetright is een vloer kiezen een feestje. Jij kiest en wij regelen de rest. Zo hebben wij de gratis opmeetservice. We zorgen dat alles perfect ingemeten wordt, waardoor je zeker weet dat je de juiste afmetingen hebt tegen de beste prijs. We maken het je graag gemakkelijk.

Garantie

Contactformulier

Carpetright doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom ontvang je minimaal 5 jaar garantie op alle tapijt, laminaat, parket, vinyl en PVC vloeren. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over de garantievoorwaarden.

Online betalen

Contactformulier

Je spaarpot op de kop of liever online betalen via je eigen vertrouwde bankomgeving? Houd dan je bestelnummer bij de hand en betaal met Ideal, Maestro, MasterCard of Visa. Welke methode je ook kiest, we zorgen ervoor dat je betaalt in een veilige omgeving.

Retourbeleid

Contactformulier

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een product wilt retourneren. Onverwerkte en onbeschadigde artikelen uit voorraad mag je binnen veertien dagen na aankoop terugbrengen in één van de Carpetright vestigingen. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over de retourvoorwaarden.

Laden...

Klantenservice

Naar boven