Klantenservice

Heb je een vraag over je bestelling, over een product of over een Carpetright winkel? Wij helpen je graag! Wij leggen je stap voor stap uit wanneer je een bestelling kunt verwachten en hoe je een product ruilt of retourneert. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen.

Carpetright Klantenservice

Neem contact op via ons contactformulier

Veelgestelde vragen

We steven er naar om jouw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen te kunnen leveren. De levertijd kan afhankelijk zijn per productgroep en de hoeveelheid.

Online betalen is mogelijk via Credit card, IDEAL en Apple Pay.

In onze winkel is het mogelijk te betalen via Betaalpas(debitcard) en Credit card. Contactloos mobiel betalen is mogelijk. Het is ook altijd mogelijk om met contant geld te betalen.

Je kan je bestelling laten bezorgen (+€59) of gebruik maken van ons Click & Collect principe (Gratis). Kies je favoriete winkel bij jouw in de buurt om je bestelling af te halen of te laten bezorgen. Wel zo handig! Jij haalt je order op wanneer het jou uitkomt of we maken een afspraak om je order te bezorgen. Is jouw bestelling binnen, dan nemen we altijd telefonisch contact met je op om te overleggen wanneer het jou het beste uitkomt.

Kies bij stap 2 “Mijn gegevens en bezorging” voor "Afhalen in de Winkel" en de gewenste winkel bij jou in de buurt. Zodra je bestelling bij ons binnen is nemen we  telefonisch contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken.

Geef bij stap 2 “Mijn gegevens en bezorging” aan dat je gebruik wilt maken van onze professionele plaatsingsservice. We zullen dan contact opnemen om alle mogelijkheden met je door te nemen.

We hebben bij onze producten op de productpagina een calculator staan welke precies berekent hoeveel pakken of M2 je nodig hebt.

Door de lengte en breedte van de vloer op te meten en met elkaar te vermenigvuldigen krijg je het aantal vierkante meters. Zorg er wel altijd voor dat je 10% meer bestelt. Houd rekening met snijverlies. Voorbeeld: voor een kamer van 5x4 meter, bestel je 5,1x4 meter. Zo heb je altijd voldoende van je gekozen vloer om te leggen. Of maak gebruik van de 4-stappen vloerplan om inzichtelijk te krijgen hoeveel vierkante meters je nodig hebt.

Ja, dat kan binnen de aangegeven retourtermijn van 30 dagen en de daarbij horende retourbeleid & voorwaarden.

De acties die wij voeren in de winkels zullen ook verwerkt worden in jouw online order. Per campagne gelden er andere actievoorwaarden. De geldende actievoorwaarden vind je op onze website.

Het is bij ons niet mogelijk om af te dingen op je bestelling. Je kan wel bij ons terecht voor mooie kortingen. Vraag bijvoorbeeld een voucher aan als je gaat verhuizen en houd altijd onze acties in de gaten. Ontdek de mogelijkheden nu.

De prijs van de vloer is afhankelijk van verschillende dingen. Waar wordt je vloer bijvoorbeeld van gemaakt? Hoe groot moet de vloer zijn? En in welke kleur wil je de vloer hebben? Weet je het antwoord op al deze vragen, dan kan de prijs voor je berekend worden.

Wil je een goedkope vloer? Dan kan je het beste kiezen voor laminaat of vinyl. Laminaat met een houtlook is goedkoper dan een echte houten vloer en ziet er nog steeds fantastisch uit. Het verschil in kosten zit voornamelijk in het productieproces. Voor een prachtige vloer en een mooie prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kan het bij Carpetright zo gek maken als je zelf wilt. Dit komt door het grote aanbod vloeren in verschillende prijsklassen. Hetzelfde geldt voor gordijnen. Kies je voor een traprenovatie? Dan kan je erop rekenen dat we 20% goedkoper zijn dan andere traprenovatie aanbieders. Hierbij is de vorm van de trap van invloed op de prijs.

Laden...

Klantenservice

Naar boven