Laden...

Vloeren met een marmerlook

Met een marmeren vloer waan je je even in een Italiaans palazzo of een chic designhotel in Zuid-Europa. Echt marmer is kostbaar en erg gevoelig voor krasjes en zuren, maar er zijn veel alternatieven met een marmerlook. Marmer laminaat of PVC met een marmerlook zorgt voor hetzelfde gevoel van luxe in je interieur. Kijk maar naar deze prachtige vloeren van Carpetright.

De redenen om voor een marmeren vloer van Carpetright te kiezen:

  • Keuze uit marmer laminaat, PVC en tapijt met een marmerdessin
  • Het alternatief voor echt (en kostbaar!) marmer
  • Dé manier om je interieur een chique upgrade te geven
  • Bestel gratis marmerstalen
  • 92 winkels door heel Nederland
  • Carpetright ontzorgt: van opmeten tot een vlekkeloze plaatsing

Marmer combineren in je interieur

Een marmeren vloer kun je met bijna elke woonstijl combineren. Wit marmer komt het meeste voor, maar je hebt ook grijze, zwarte, bruine of roze marmersoorten. Het effect van een vloer met een marmerdessin, wordt met name bepaald door de aders. Opvallende, donkere aders hebben een uitgesproken effect, terwijl marmer met een subtiele tekening rustig oogt. Marmer mag dan van zichzelf een klassieke uitstraling hebben, je kunt het heel goed combineren met materialen van nu. Denk aan accenten in zwart, goud, koper, messing en hout.

Marmer laminaat

Nee, je ogen houden je niet voor de gek: de prachtige vloer die je hiernaast ziet is laminaat! Een vloer die bijna niet van echt marmer is te onderscheiden. Door de subtiele aders is dit marmer laminaat van Quick-Step de perfecte basis voor een woonkamer of keuken. De vloer bestaat uit mooie, matte tegels die je gemakkelijk in elkaar klikt. Besteed je de installatie liever uit? Maak dan gebruik van onze plaatsingsservice. Met echt marmer moet je voorzichtig omspringen, maar deze tegelvloer is waterbestendig en goed bestand tegen krassen. Om het gevoel van comfort en luxe te verhogen, kun je dit marmer laminaat combineren met vloerverwarming.

PVC vloer met een marmerlook

Marmer komt van oorsprong uit landen zoals Griekenland, Italië, Portugal en Turkije. Het betekent ‘glanzende steen’ in het Grieks. Het is een luxe steensoort en daar hangt helaas een bijbehorende prijskaartje aan. Gelukkig zijn er genoeg mooie, betaalbare alternatieven. Denk bijvoorbeeld eens aan een PVC vloer met een marmerlook. Bij Carpetright kun je kiezen uit PVC tegels en PVC stroken van Quick-Step en plak PVC van LG. Alle vloeren zijn voorzien van een prachtig marmerdessin, dat net echt is. Een PVC vloer met marmerlook is dé manier om je woonkamer een chique upgrade te geven. In tegenstelling tot echt marmer kan PVC tegen een stootje: het is kras-, spat- en stootbestendig en eenvoudig te onderhouden. Bovendien is het veel sneller en eenvoudiger te plaatsen.

Tapijt met een marmereffect

Als je wel eens naar marmeren vloeren hebt gezocht, ben je vast de naam Carrara tegen gekomen. Dit is een dorpje in het Italiaanse Toscane dat bekend is van z’n marmergroeves, waar voornamelijk wit marmer vandaan komt. Het is ook de naam van een van de tapijten uit de bijzondere Sense of Marble collectie van Desso. Marmer met z’n klassieke en koele uitstraling was de inspiratiebron voor de warme, zachte tapijten. Je hebt de keuze uit verschillende marmeren kleuren en dessins voor een kamerbreed tapijt of voor een vloerkleed op maat. Een vloerkleed op maat kun je in verschillende geometrische vormen kiezen, zoals een cirkel, vierkant of hexagon. Zo haal je echt wat bijzonders in huis.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw Marmerlook vloer?

Overweeg je om een marmerlook vloer te gaan? Dan wil je de vloer graag in het echt zien en voelen. Het is tenslotte een aankoop die kepalend is voor de sfeer in je interieur. Onze specialisten in de winkel helpen je graag met je keuze. Met 92 vestigingen zit er altijd een Carpetright bij jou in de buurt. Wil je de vloeren thuis even op je gemak bekijken? Vraag dan een gratis vloerstalen aan.

De meest geschikte vloer voor de kinderkamer

Om het je gemakkelijk te maken: PVC, vinyl en laminaat zijn de meest geschikte vloeren voor de kinderkamer. Deze vloeren zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor je ze met elke woonstijl kunt combineren. Daarnaast beschikken PVC, vinyl en laminaat over vele praktische eigenschappen. Zo zijn het sterke vloeren die tegen een stootje kunnen, houden ze geen stof vast en zijn ze ook goed schoon te maken. Je kunt de vloeren goed combineren met een lekker vloerkleed of zelfs vloerverwarming. De perfecte ondergrond om op te spelen. Een win-win situatie dus: kinderen blij, papa en mama blij!

Naar boven