naar boven

  •   |
  • Gratis opmeten

Gratis opmeten

Als u de perfecte vloer gekozen heeft, biedt Carpetright een gratis opmeetservice. Wij helpen u graag om uw ruimte op de juiste manier op te meten, zodat u er zeker van bent dat u de juiste afmetingen heeft tegen de beste prijs. Onze deskundige vloeradviseurs kunnen gratis een offerte maken voor een professionele legservice door één van onze aanbevolen professionele stoffeerders.

Als u een prijsopgave of offerte nodig heeft voor een verzekeringsclaim of andere verzekeringszaken, dan brengt Carpetright €50 in rekening. Dit bedrag wordt volledig vergoed als u uw nieuwe vloer bij Carpetright koopt.

 

Opmeten

Bij het kopen van een nieuwe vloer is het allereerst van belang te weten wat de oppervlakte van de ruimte is en waar de vloer komt te liggen. Gebruik onze instructievideo over het opmeten van een vloer in iedere ruimte, zodat u verzekerd kunt zijn van de accuraatheid van uw opmeting. Als u de vloer hebt opgemeten, kunt u gebruik maken van onze vloerenplanner. Vul de meten-en-leggengids in en breng deze mee tijdens uw bezoek aan onze winkel voor een gratis offerte op maat. Als u na het bekijken van dit filmpje nog steeds moeite hebt met het opmeten van de vloer, dan kan u altijd gebruikmaken van onze gratis opmeetservice.

Gratis meet afspraak maken

Carpetright staat voor u klaar om u te helpen bij iedere stap in uw aankoopproces. We zijn toegewijd om onze klanten te helpen bij het juist opmeten van hun vloer. Moet u een grote ruimte opmeten of heeft u moeite met het opmeten van uw vloeroppervlakte? Vraag dan een gratis afspraak bij u thuis aan, zodat u zeker weet dat u de beste prijs betaalt en zo min mogelijk verspilt als u een nieuwe vloer koopt.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over