naar boven

  •   |
  • Gordijnen & raamdecoratie bij Carpetright

Gordijnen & raamdecoratie


Bij Carpetright kunt u al ruim 25 jaar vertrouwen op vakkundig advies voor het kiezen, leggen en onderhouden van uw droomvloer. En om uw huis helemaal af te maken, kunt u bij ons vanaf nu ook terecht voor een ruim assortiment gordijnen en raamdecoratie. Van plooigordijnen voor meer sfeer in de woonkamer tot verduisterende jaloezieën in de slaapkamer, er is er voor iedere woonwens wat wils.

Onze gordijnen en onze raamdecoratie worden op maat gemaakt, zodat deze perfect komen te hangen. Met onze uitgebreide collectie, gratis opmeetservice en vakkundige plaatsing is er altijd een passende oplossing.

Meer informatie? Bekijk onderstaande informatie of bezoek een winkel bij u in de buurt, onze medewerkers helpen u graag verder.

 

 

Plooigordijnen

Dit is het meest voorkomende gordijn in België. De stof wordt regelmatig geplooid, dit zorgt voor een mooi vallend gordijn. Er is keuze uit verschillende soorten plooien. Er is een keuze uit een enkele plooi, dubbele plooi en triplooi. Bekijk hier de verschillende plooigordijnen

Terug naar overzicht

 

Ringgordijnen

Ringgordijnen zijn uitermate geschikt voor dikke en minder soepel vallende stoffen. De gordijnen passen uitermate goed in zowel een modern, als een klassiek interieur. Overdag kunnen de gordijnen als een zeer klein ‘pakketje’ worden opengeschoven, zodat er zoveel mogelijk daglicht naar binnen schijnt. Bekijk hier de verschillende ringgordijnen

Terug naar overzicht

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de perfecte, eigentijdse manier om uw ramen mee te decoreren, of uw kamer te verduisteren. U kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen. Alle modellen kunnen ook met een voeringstof worden besteld. Alle vouwgordijnen worden kant en klaar geleverd op een cassettesysteem, inclusief de benodigde fournituren voor zowel plafond-, als wandmontage. Bekijk hier de verschillende vouwgordijnen

Terug naar overzicht

 

Rolgordijnen

De rolgordijnen collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. Naast uni stoffen zijn er ook screen kwaliteiten, badkamerkwaliteit, verduisterende- en vlamvertragende stoffen, stoffen met gemetalliseerde- en parelmoer achterzijde. Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast.
De rolgordijnen kunnen geleverd worden met de traditionele montage steunen, het montage profiel of in een dakraamcassette.

Terug naar overzicht

 

Duo rolgordijnen

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is.

Terug naar overzicht

 

Aluminium jaloezieën

De collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en een 4-tal lamel breedtes t.w. 16, 25, 35 en 50mm. Optioneel kan de 50mm jaloezie worden uitgevoerd met 25 of 38mm ladderband waardoor een mooie robuuste uitstraling wordt gecreëerd. De 16, 25 en 35mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. Het kantelen van de lamellen kan optioneel met koord. De 50mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord.

Terug naar overzicht

 

Houten jaloezieën

De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends en wordt vervaardigd uit abachi- en lindehout. Met houten jaloezieën speel je eenvoudig met licht door de lamellen te kantelen en kan precies die sfeer gecreëerd worden die men wil. De collectie bestaat uit lamelbreedtes van 25, 50 en 70mm. Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met koord bediening en worden kleur gecoördineerd uitgevoerd. Optioneel kan de 50mm jaloezie worden uitgevoerd met 25 of 38mm ladderband waardoor een mooie robuuste uitstraling ontstaat.

Terug naar overzicht

 

Verticale lamellen

De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur van aluminium, voor een trendy chique interieur van textiel materiaal en voor een kantoor of badkamer kunststof lamelgordijnen. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit te verkrijgen. De verticale jaloezieen zijn leverbaar in 70, 89 en 127mm lamelbreedtes.

Terug naar overzicht

 

Perfect fit

Perfect fit is speciaal ontwikkeld voor aluminium- en kunststof kozijnen en bestaat uit een 4-kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van 4 clips die nauwelijks zichtbaar zijn. De clips worden tussen de glaslatten en het glas geklemd, waardoor men dus niet hoeft te schroeven. Het is een ideaal systeem voor draai-kiepramen.
De perfect fit is leverbaar in combinatie met het product plisse, honingraat en rolgordijnen.

Terug naar overzicht

 

Plissé

De collectie omvat een scala aan doekkwaliteiten. De plisse gordijnen bestaan uit mooie geplooide stoffen en de honingraat uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraat structuur vormen. Bij deze structuur zijn geen koorden zichtbaar. De honingraat heeft isolerende eigenschappen, waardoor tijdens de zomer de warmte geweerd wordt en tijdens de winter een behaaglijke warmte behouden blijft. De collectie bestaat uit transparante, semi-transparante, semi-verduisterende en verduisterende kwaliteiten. Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor de plisse en honingraat gordijnen. Zo kunt u kiezen voor koordbediening, kettingbediening en bediening met greep. En daarnaast voor verschillende modellen waaronder bottom-up – top-down vrijhangend of ingespannen.

Terug naar overzicht

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over