Laatste vloer trends

Laatste vloer trends

Laatste vloer trends

Uw vloer is eigenlijk de vijfde muur in uw huis en dus het fundament van uw huis. Naast de enorme keuze in klassieke vloeren die we bij Carpetright aanbieden, willen we er graag zeker van zijn dat u ook echt het hele spectrum aan keuzes hebt. Graag geven wij u hieronder inzicht in de laatste ontwikkelingen en trends op vloergebied.

Laminaat

Laminaat is een praktisch en betaalbaar alternatief voor een houten vloer en is de afgelopen jaren continu in ontwikkeling. Er zijn nu realistischere hout- en steeneffecten beschikbaar. Daarnaast heeft Carpetright nu een groot assortiment aan laminaatvloeren in natuurlijke ontwerpen, die bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Laminaat is eenvoudig te leggen en te onderhouden, waardoor het in het hele land al jaren tot één van de favoriete vloersoorten behoort.

Laminaat
Vinyl is terug!

Vinyl is terug!

Dankzij verschillende ontwikkelingen in technologie en ontwerp is vinyl, zonder in te leveren op stijl en schoonheid, nu een praktisch en pragmatisch alternatief voor andere vloersoorten. Van een authentiek houten design, traditioneel steeneffect, tot beeldschone grafische ontwerpen zoals futuristisch metallic en gestreepte dessins. Vinylvloeren zijn beschikbaar in een palet aan kleuren en stijlen, zodat er voor ieder interieur een passende vloer is. Vinyl ziet er uit als een vloer gemaakt van natuurlijke materialen, zonder de daarbij behorende kosten.

Vinyl is in korte tijd een van de meest praktische, betaalbare en elegante vloeren geworden waar u uit kunt kiezen. Of het nu gaat om een drukke woonkeuken of een stijlvolle moderne badkamer, vinyl biedt u duurzaamheid en eenvoud in onderhoud die niet door een andere vloer geëvenaard kan worden. Breng nog dit jaar nieuw leven in huis met een vinyl vloer van Carpetright. Vinyl is makkelijk schoon te maken, antislip en geschikt voor ieder budget!

Chargement en cours...

Laatste vloer trends

Vers le haut