Laden...

Carpetright en Extreme Makeover!

Het eerste seizoen van Extreme Makerover Vlaanderen was meteen een geweldig succes. Vanaf 7 september 2023 kunnen we genieten van het tweede seizoen van dit populaire woonprogramma van Vlaanderen en Carpetright mag mag zich deze editie trotse partner noemen. In Extreme Makeover Vlaanderen neemt James Cooke samen met een team van experten, familie, vrienden en buren het huis onder handen van een gezin dat het moeilijk heeft. Samen maken zij het ondenkbare, denkbaar en het onmogelijke, mogelijk!

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de verbouwingen van de huizen van dit seizoen. We zullen de huizen uit seizoen 2 uitvoerig bespreken. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor meer informatie over de verbouwingen van het tweede seizoen! Het nieuwe seizoen start donderdag 7 september en is elke week om 21.00 uur te zien op Play 4.

Carpetright en Extreme Makeover!

Na een geweldig eerste seizoen is Carpetright vanaf seizoen 2 de trotse partner van Extreme Makeover: hét populaire woonprogramma van Vlaanderen. In Extreme Makeover Vlaanderen worden gezinnen geholpen door hun huis een flinke opknapbeurt te geven. De drie professionals gaan samen met vrienden en kennissen aan de slag om het gezin in kwestie een nieuwe start te geven. 

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de verbouwingen van de huizen van dit seizoen. We zullen de huizen uit seizoen 2 uitvoerig bespreken. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor meer informatie over de verbouwingen van het tweede seizoen!

Een thuis voor Nele en haar kinderen

Wil jij je huis net zo'n mooie look geven als de huizen in Extreme Makeover? Laat je dan inspireren door de afleveringen van seizoen 2. Vind jouw favoriete producten en lees meer tips van onze interieurspecialisten. 

Vloer keuken: PVC PASADA DB kleur beige
Vloer woonkamer: PVC SUPERNATURE 55 DB crème
Vloer gang: Vinyl SEDNA STONES-400-506
Vloer slaapkamer: Vinyl MELODY, kleur light grey

Plinten: AMSTERDAM RAL9016

Extreme Makeover Vlaanderen Seizoen 2
Najaar 2023

De Interieurspecialisten van Carpetright zorgen voor een metamorfose

Hoe kun je een interieur dat wow-effect geven? Dat is iets waar onze interieurspecialisten jou bij kunnen helpen. Onze interieurspecialisten hebben de huizen van Extreme Makeover aangekleed volgens de nieuwste trends. Wil je ook een droomvloer en de mooiste raamdecoratie bij je thuis? Boek dan een gratis thuisadvies van Carpetright bij jou thuis!

Carpetright's Extreme Makeover collectie
samengesteld door onze Interieurspecialisten

Speciaal voor de 'Extreme Makeover' fans en al onze klanten hebben onze interieurspecialisten een speciale 'Extreme Makeover Vlaanderen' Collectie samengesteld. 

Het bevat niet alleen de vloeren en raambekleding uit alle afleveringen, maar ook een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie en laat je verrassen!

Een basis die staat als een huis, dankzij de producten van Carpetright

Wij begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat, als het om een nieuwe vloer, gordijnen, raambekleding of een traprenovatie gaat. Bekijk onze collectie online, vraag gratis stalen aan of kom langs om ons assortiment te bewonderen en te voelen. Laat je inspireren én goed adviseren door de specialisten in een van onze winkels. 

Naar boven