naar boven

Vinyl advies

Wat is vinyl?

Vinyl is terug! Vinyl is door zijn geweldige duurzaamheid en fantastische nieuwe designs snel één van de meest hippe vloerproducten aan het worden. Vinyl is daarom naast praktisch ook erg stijlvol. Ontdek alles over het hoe en wat van vinyl en waarom het Carpetright vinyl met zes lagen zo sterk en populair is.

 

Verzorging

Onderhoud & schoonmaak

Het is mogelijk dat wanneer u een vinyl gekozen heeft, u hebt gekozen voor de fantastische look van echt hout, natuurlijk steen of een beeldschoon mozaïek design. We weten ook dat u, uw nieuwe vinyl graag zo mooi mogelijk houdt en daarom geven wij u graag wat tips voor de verzorging, onderhoud en schoonmaak van uw vinyl.

 

Vinyl leggen

Om er zeker van te zijn dat u optimaal van uw vinyl kunt genieten en u het beste uit vinyl naar boven haalt, is het belangrijk op de hoogte te zijn van de do’s en don’ts bij het leggen van een nieuw vinyl. Carpetright adviseert u ten zeerste om een goede en gladde dekvloer te hebben en gebruik te maken van professionele stoffeerders. Als u echter een echte doe-het-zelver bent geeft Carpetright u graag meer informatie over het leggen van vinyl.

 

Opmeten

Het op de juiste manier opmeten van uw vloer draagt bij aan een beter milieu, het bespaart u geld en het zorgt ervoor dat het leggen van het vinyl goed verloopt. Als u de juiste afmetingen van een ruimte met ons kunt delen, kunnen wij u een accuraat idee over de kosten van het vinyl geven.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over