naar boven

Vasttapijt advies

Het juiste tapijt

Bij Carpetright zijn we er trots op dé tapijt specialist te zijn. We zijn er voor u bij iedere stap in het aankoopproces: van het kiezen van het juiste tapijt voor uw woning, tot het opmeten en het uiteindelijk leggen van het tapijt. Bezoek onze specialisten in één van onze winkels.

 

Het juiste materiaal kiezen

De verschillende materialen die gebruikt worden in onze tapijten bieden verschillende niveaus van duurzaamheid en comfort. Leer meer over de juiste garen en structuur voor uw levensstijl en ruimte. Kennis over de soorten garen en de manier van weven zullen u helpen bij de keuze voor het perfecte tapijt.

 

Verzorging

Onderhoud & schoonmaak

Uw nieuwe tapijt zal slijtage moeten kunnen weerstaan. Lees daarom meer over de beste manieren om schade aan uw nieuwe tapijt te voorkomen en uw nieuwe tapijt te onderhouden. Gebruik onze vlekkenwizard voor meer informatie over het verwijderen van vlekken.

 

Tapijt leggen

Heeft u een keuze gemaakt en hulp nodig bij het leggen van uw tapijt? Carpetright kan u professionele stoffeerders aanbevelen die uw nieuwe tapijt perfect kunnen leggen. Alle professionele stoffeerders die door Carpetright worden aanbevolen voldoen aan onze stoffeereisen. Vanaf het moment waarop zij voldoen aan onze criteria, wordt hun werk nog steeds regelmatig gecontroleerd.

 

Trap stofferen

Carpetright bied de mogelijkheid uw trap te bekleden met tapijt. Het tapijt moet uiteraard trapgeschikt zijn om de kwaliteit voor het gebruik op trappen te garanderen. Bij de tapijt vloeren categorie kunt u het filter toe passen zodat u in oogopslag kunt zien welk tapijt trapgeschikt is.

 

Opmeten

Het juist opmeten van uw vloer zal kosten besparen, bijdragen aan een beter milieu en u helpen uw nieuwe tapijt zonder problemen te leggen. Als u ons de juiste afmetingen van uw ruimte geeft, dan kunnen wij u een zo scherp en accuraat mogelijke prijsindicatie geven.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over