naar boven

Laminaat advies

Wat is laminaat?

Er zijn vier basislagen die samen laminaat vormen: de toplaag, de dessinlaag, de HDF laag en de dragerlaag. De dikte, dichtheid, sterkte, oppervlaktetextuur, afwerking en randen maken ieder type laminaat uniek. Wij dachten dat u wel wat advies kon gebruiken over deze verschillen in laminaat.

 

Verzorging

onderhoud en schoonmaak

Verzorging en onderhoud van laminaat kan haast niet makkelijker. Het helpt u bij het verlengen van de levensduur en het behoud van de kwaliteit van uw laminaat. Van alledaags schoonmaakwerk tot bescherming voor langere tijd, u vindt alle informatie die u nodig heeft voor de verzorging, het onderhoud en de schoonmaak van laminaat hier.

 

Laminaat leggen

Voor het beste resultaat adviseren wij u altijd om gebruik te maken van onze professionele stoffeerders bij het leggen van uw laminaat. Bent u een gepassioneerd doe-het-zelver? Ook dan helpen wij u graag verder met de juiste informatie. Ook kunt u een van onze voorbereiding- en plaatsings video’s bekijken.

 

Opmeten

Het accuraat opmeten van uw vloer kan u heel wat kosten besparen, het draagt bij aan een beter milieu en het zorgt ervoor dat het leggen van uw laminaat probleemloos verloopt. Als u ons een beeld kunt geven van de grootte van uw ruimte, dan kunnen wij u een accurate inschatting geven van de kosten van uw nieuwe laminaat.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over