naar boven

Gordijn advies

Het juiste gordijn

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over onze gordijnen zoals wij dat zijn. Bij Carpetright vinden wij het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over onze producten, dit geldt uiteraard ook voor gordijnen. Wij zijn er voor u bij iedere stap in het aankoopproces: van het kiezen van het juiste gordijn, tot het opmeten en het uiteindelijk plaatsen van het gordijn. Bezoek één onze gordijnen & raamdecoratie filialen voor advies van onze specialisten.

 

Welk materiaal

De verschillende materialen die gebruikt worden in onze gordijnen bieden verschillende niveaus van duurzaamheid en uitstraling. Lees meer over de verschillende materialen voor uw levensstijl en ruimte. Kennis over de soorten materialen zullen u helpen bij de keuze voor het perfecte gordijn.

 

Verzorging

Onderhoud & schoonmaak

Verzorging en onderhoud van uw gordijnen kan haast niet makkelijker. Het helpt u bij het verlengen van de levensduur en het behoud van de kwaliteit van uw gordijnen. U vindt alle informatie die u nodig heeft voor de verzorging, het onderhoud en de schoonmaak van gordijnen hier.

 

Gordijn opmeten

Het juist opmeten van uw kozijn zal kosten besparen, als u ons de juiste afmetingen van het kozijn geeft, dan kunnen wij u een zo scherp en accuraat mogelijke prijsindicatie geven.

 

Gordijn plaatsen

Voor het beste resultaat adviseren wij u altijd om gebruik te maken van onze professionele stoffeerders bij het plaatsen van uw gordijn. Bent u een gepassioneerd doe-het-zelver? Ook dan helpen wij u graag verder met de juiste informatie. Bezoek één onze gordijnen & raamdecoratie filialen voor advies van onze specialisten.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over