naar boven

Advies overzicht pagina

Bij Carpetright hebben we al meer dan 25 jaar ervaring met vloeren, daarom beschikken wij over de perfecte kennis waarmee we u kunnen adviseren bij het kiezen, leggen en onderhouden van uw vloer. Een nieuwe vloer kan uw huis en inrichting compleet transformeren, of het nu het zachte gevoel van een vattapijt tussen uw tenen is, de warme uitstraling van een laminaatvloer of de veerkrachtige stevigheid onder uw voeten bij een vinyl vloer. Een nieuwe vloer geeft iedere ruimte een fantastische uitstraling en wij zijn er om u te helpen bij het vinden van een vloer die het beste bij u en uw inrichting past. We zijn er voor u om u door elke stap van het proces te loodsen. We adviseren u graag bij de keuze van het type vloer dat het beste in uw ruimte past, helpen u de ruimte op te meten, adviseren een professionele vloerenlegger of geven u gedetailleerde instructies om uw nieuwe vloer zelf te leggen. Of u nu uw keuken wilt opfrissen of uw zitkamer nog warmer en gezelliger wilt maken: onze professionele adviseurs helpen u bij het vinden van een vloer die er oogstrelend uitziet en geweldig aanvoelt. Bekijk onze online adviesgids die per product is opgesteld of bezoek één van onze winkels en stel uw vraag aan onze behulpzame vloeradviseurs, die u graag helpen bij uw keuze en de aankoop van een nieuwe vloer.

Laatste trends

Wat zijn kleuren toch wonderlijk! Uw kleur keuze kan de look en feel van uw ruimte drastisch veranderen. Houd hierbij de grootte van de ruimte, de hoeveelheid natuurlijk licht en uw meubels in gedachten om zo het perfecte kleurenpallet te creëren dat bij uw huis en persoonlijke smaak past. Volg de laatste trends bij Carpetright!

 

Laminaat advies

Laminaat werd in 1977 voor het eerst gebruikt voor vloeren. De ontwikkelingen in de techniek van laminaatvloeren is sindsdien sterk ontwikkeld, waardoor laminaat een van de populairste vloersoorten is geworden. Bezoek onze specialisten in onze winkels voor laminaat advies.

 

Vasttapijt advies

Bij Carpetright zijn we er trots op “de tapijtspecialist” te zijn. Wij zijn er voor u gedurende iedere stap van het aankoopproces, van het kiezen van het juiste tapijt voor uw woning, tot het opmeten en uiteindelijk het leggen van het tapijt. Bezoek onze specialisten in onze winkels en laat u adviseren in uw keuze voor het juiste vasttapijt .

 

Tapijt advies

Wat uw reden ook is om voor een tapijt te kiezen, of het er nu om gaat een saaie vloer warmer te maken of om een kille ruimte gezelliger te maken. De Carpetright collectie heeft gegarandeerd een tapijt dat aan uw wensen voldoet.

 

Vinyl advies

Vinyl is terug! Vinyl is door zijn geweldige duurzaamheid en fantastische nieuwe designs, snel één van de meest hippe vloerproducten aan het worden. Vinyl is naast praktisch ook erg stijlvol.

 

PVC advies

De nieuwe generatie luxueuze vloeren zijn gearriveerd. PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, net zo makkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Luxueuze Vinyltegels passen zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn.

 

 

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over