Opfrissen actie Carpetright

Het is tijd om je interieur op te frissen!

Van een mini make-over in huis tot een complete metamorfose. Er zijn heel veel manieren om jouw interieur op te frissen. En omdat we tijdens het najaar weer lekker gaan genieten van het binnenleven, helpen we je bij Carpetright graag met extra voordelige opfrissers: elke week 10% korting op een andere productgroep en de hele maand gratis gelegd en gordijnen gratis op maat gemaakt! Lees hieronder meer over de acties of loop eens binnen bij een Carpetright bij jou in de buurt.

De aanbiedingen zijn alleen geldig op orders die in de actieperiode van maandag 30 september t.e.m zaterdag 2 november zijn gemaakt.

Opfrissen actie Carpetright

Vele vloeren gratis geplaatst!

Of je nu een echte doe-het-zelver bent of juist twee linkerhanden hebt, je wil natuurlijk dat je nieuwe vloer perfect in de kamer komt te liggen. Met onze professionele plaatsingsservice weet je zeker dat je zonder gedoe en zo snel mogelijk kunt genieten van jouw droomvloer. Bij veel vloeren leggen onze specialisten ‘m gratis! Zo bespaar je tot wel € 400.- bij een vloer van 40m2. Hieronder vind je enkele rekenvoorbeelden en zie je precies hoeveel je per vloersoort bespaart!Bekijk hier de actievoorwaarden.


10% korting op veel laminaatvloeren

Deze week 10% korting op veel laminaat!

Elke week ontvang jij 10% korting op een andere productgroep. Deze week fris jij lekker voordelig je interieur op met laminaat! Bekijk snel het veelzijdige assortiment en vind nieuwe sfeermakers voor een aantrekkelijke prijs. Houd onze website in de gaten voor de wekelijks wisselende producten met 10% korting.


Opfrissen actie Carpetright

Gratis op maat gemaakte gordijnen

Nieuwe gordijnen geven je woonruimte een sfeervolle, frisse uitstraling. Wat voor materiaal, kleur of dessin je ook kiest, ze hangen er natuurlijk pas echt mooi en stijlvol bij als ze volledig op maat gemaakt zijn. En dat doen we t/m zaterdag 2 november helemaal gratis. Bekijk hier de actievoorwaarden.


Bekijk de actie

Carpetright frist op!

Jij frist je interieur op, Carpetright frist de winkels op! In België zijn er 3 Carpetright winkels vernieuwd. In de inspiratiehoek kom je op verrassende woonideeën en je vindt er altijd topkwaliteit in elke prijsklasse. Bekijk of er een vernieuwde Carpetright bij jou in de buurt zit, bezoek onze winkel en beleef een frisse winkelervaring! Onze adviseurs staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de ultieme opfrissers voor jouw interieur!

Carpetright St. Denijs-Westrem
Carpetright Korbeek-Lo
Carpetright Brugge


Zoek jouw dichtstbijzijnde winkel

Opfrissen actie Carpetright