3 1 Gratis op vele vloeren en gordijnen

Bespaar op heel veel vierkante meters

Bij Carpetright is het 3+1 gratis! Dat betekent dat je van maandag 11 t/m zaterdag 23 maart profiteert van gratis vierkante meters op heel veel tapijten, vinyl én gordijnen.
En hoe meer je koopt, hoe meer vierkante meters je gratis ontvangt. Die complete make-over wordt zo wel heel aantrekkelijk.

Bezoek een Carpetright bij jou in de buurt, ga voor een complete make-over en haal een totaal nieuwe sfeer in huis.

3 1 Gratis op heel veel vinyl

Vinyl

Terug van weggeweest

Vinyl is dankzij de vele decoren en toepassingsmogelijkheden één van de meest veelzijdige producten van dit moment. De vloer is waterafstotend en gemakkelijk schoon te houden, dus ook uitermate geschikt voor de hal, keuken en badkamer. Bij Carpetrightvind je een breed assortiment met houtdecoren, tegels en grafische dessins.


Bekijk hier de vinyl collectie >

3 1 Gratis op heel veel tapijt

Tapijt

Prachtige collectie in alle kleuren en structuren

Een goed tapijt geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Het zorgt voor warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Bij Carpetright vind je alle soorten tapijt en tapijttegels die je kunt bedenken; modern of neutraal, laag-of hoogpolig, we hebben het allemaal!


Bekijk hier de tapijt collectie >

3 1 Gratis op heel veel gordijnen

Gordijnstoffen

De sfeermakers van iedere kamer in huis

Gordijnen bepalen voor een groot deel de sfeer in een kamer. Ze creëren een warme uitstraling in de kamer en zorgen ervoor dat je kunt spelen met de lichtinval. Bij Carpetright vind je een grote en brede collectie aan gordijnen in diverse materialen, maar ook in allerlei verschillende kleuren en dessins.


Bekijk hier de gordijnen >

Rekenvoorbeeld 3 1 actie

10% korting op laminaat en PVC

Daarnaast ontvang je tijdens de actieperiode een mooie korting van 10% op heel veel PVC en laminaat. Je hebt een brede keuze uit allerlei verschillende kleuren en dessins, voor ieder wat wils.

10% korting op veel PVC

PVC

Puur comfort, voelt warm en knus aan

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, eenvoudig te leggen en bijzonder duurzaam. Dit type vloer is een ware bestseller aan het worden, dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en voordelen. PVC is stil, comfortabel, onderhoudsvrij en bovendien waterbestendig, dus ook perfect voor de badkamer en keuken.


Bekijk hier onze PVC collectie >

10% korting op veel laminaat

Laminaat

Een droomvloer voor iedere woonstijl

Laminaat is al jaren een populaire vloer, dankzij de eenvoudige montage en het onderhoudsvriendelijke karakter. Onze collectie is van topkwaliteit met veel dessins en diverse prijsklassen. Onze adviseurs helpen je graag om een passende vloer voor jouw woonstijl te kiezen.


Bekijk hier onze Laminaat collectie >

25% korting op traprenovatie