naar boven

  •   |
  • Accessoires

Accessoires

Voor laminaat

Onder laminaat dient altijd een ondervloer geplaatst te worden. Een ondervloer biedt daarbij vele bijkomende voordelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ondervloeren die geluid dempen naar beneden toe of voor ondervloeren die de akoestische demping in de ruimte verbeteren, zodat u, uw voetstappen minder hoort. U kunt met een ondervloer onder laminaat ook een goede warmte isolatie creëren en een ondervloer beschermt uw laminaat tevens tegen optrekkend vocht uit de dekvloer. Kiest u echter voor onze ondervloer , dan zal u een officieel gecertificeerd 10db verminderende ondervloer.

 

Voor vasttapijt

Als u nieuw vasttapijt koopt is een juiste ondervloer absoluut essentieel, omdat uw tapijt er slechts zo goed uit zal zien als de vloer waar deze op ligt. Dus als u een tapijt op de kale vloerplanken legt, kunnen de naden tussen de vloerplanken en de eventuele oneffenheden gaan doortekenen in het vasttapijt. Dit kan ook gebeuren als u het tapijt op een oude ondervloer legt die versleten is op de veel gebruikte plekken.

 

Voor PVC

PVC is al een vloerkeuze die comfortabel en warm is, omdat het zich snel aanpast aan de temperatuur in de ruimte. Daarom adviseren wij een PVC vloer alleen op een ondervloer te leggen als de dekvloer daarom vraagt vanwege bijvoorbeeld oneffenheden.

 

Benodigdheden

Bij Carpetright maken we ons altijd sterk voor het in de arm nemen van een door ons geadviseerde professionele stoffeerder. Als u een echte doe-het-zelver bent, dan hebben wij alle benodigdheden en accessoires in huis om u te helpen een uitstekend eindresultaat te behalen bij het leggen van uw vloer.

 

Afwerking

Dus u heeft de juiste ondervloer gevonden en uw perfecte vloer gelegd? Dan is het nu belangrijk dat u de afwerking niet vergeet! Deze laatste ‘finishing touches’ kunnen uw nieuw ingerichte ruimte net dat beetje extra klasse geven. Bij Carpetright hebben we een ruim assortiment aan accessoires die geschikt zijn voor de afwerking van uw vloer. Zo hebben we een ruim aanbod aan plinten in vele verschillende kleuren, zodat u altijd een plint naar keuze in de kleur van uw vloer kunt vinden. We hebben een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten om uw nieuwe vloer in top conditie te houden. Neem als voorbeeld een schoonloopmat, droogloopmat of een professioneel reinigingsmiddel voor uw nieuwe vloer.

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over